reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dziewczyny chyba trzeba przestac marudzic i trzeba czekac cierpliwie na nasze malenstwa
bo to nasze marudzenie udziela sie niunia i sie buntuja i nie chca wyjsc na ten swiat

reklama
efunia pisze:
JOLIK ty nie bądź tą co ryje!!! ;D
jak ja wypchne z siebie cztery i pol kilo jezu!

...Efuniu a co to znaczy ? "tą co ryje" ? ale ja nie kumata jestem :-D może chodzi o kracze?

Magda25 - znam takie osoby, które wypchały naturalną drogą 4650 g :-)

jolik co ja ci będę tłumaczyła ;D
widzę, ze chcesz mnie zaliczyć do tego wąskiego grona znajomych co naturalnie wypchnęły 4 i pół kilosa :laugh:
nic z tego! tymcio ma 3750 wg moich obliczeń i tej wersji się trzymajmy ;D

Jolik ja też przykładem jest moja babcia. Urodziła moja mame ułożoną pośladkowo w sposób naturalny , a mama nie była kruszynką ważyła 5 kg. Nie zartuje w tej chwili.

duralex pisze:
Patka a jaki masz smoczek. Bo ja mam NUKa uspokajający..  ;D Dzięki niemu dzisiaj trochę pospałam w nocy
Duralex mąż mój kupił smoka Aventu.
Załamie się chłopak jak mu powiem, że musi kupić inny ;D
Dziś kupił nareszcie wózek (przesądy  - koniecznie wózek musiał kupić po porodzie) a teraz pojechał po komodę, bo okazało się że bez komody nie damy rady się zapakować ze wszystkimi ciuszkami i akcesoriami dla Małego.

Magda - rany julek ! co ludzie muszą przeżyć !!!

Efunia - hmmm no ok ! Skoro to są Twoje osobiste obliczenia to pewnie tak bedzie jak piszesz ! Ja też skądś wiedziałam, że mój synio nie będzie miał 2400 tylko ponad 3000 co się zresztą potwierdziło :-) Matka przecież wie ile w sobie nosi :-) Lekarze tego nawet za pomocą nowoczesnych maszyn nie potrafią ocenić :-)

reklama
Teddy pisze:
a my zaliczyliśmy dzis pierwszy spacerek...

w sumie wybieraliśmy sie od poniedzialku, ale jak na zlosc zrobilo sie zimno... wiec dopiero dzis poszlismy...
mnie to jakby z buszu wypuścili... po trzech tygodniach wreszcie zobaczyłam ludzi.... jak weszlam do cukierni, to myslałam, że juz nie wyjde...
... no i wrócilismy dopiero po godzinie... mam nadzieje, że dla Krasnala to nie było za długo...

Teddy jak ja Ci zazdroszczę. Smętnie się patrzę przez okno (akurat ulicy widać tylko skrawek) i marzę kiedy sie nareszcie z tąd wyrwę.

Do góry