reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Efunia, cieszę się, że wyniki tarczycy wzorcowe!
Orzeszku - Mała Anulka słodka, opis porodu też niezły. Sporo sie naspacerowałaś...;) ale Ty lubisz spacery

reklama
efunia kryzys 3-go dnia to chyba laczy sie z nawalem pokarmu, u mnie dokladnie w nocy z 3 na 4-ty dzien.....dobrze, ze bylam jeszcze w szpitalu.

Co do scislosci danych to ja tez podaje :) 14.10.godz.17:23 (wczesniejsza 17:25 byla podana na oko, chociaz mnie sie wydawalo od poczatku, ze to musi byc 17:23, tylko tak zaokraglilismy - jak przyszly dokumenty i zobaczylam, ze porod o 17:23 to zaufalam swojemu matczynemu instynktowi ;) )
3650.g 51 cm :)

Czesc wszystkim
Wczoraj bylam u mojej gin i dostalam juz maciezynskie oraz skierowanie do szpitala wiec dzis pojechalam i umowilam sie z ordynatorem jezeli nic sie nie bedzie dzialo to w poniedzialek mnie polozy na oddzia i moze we wtorek CCl

Zapomnialam
ORZECH -Anulka przesliczna
MATI -gratulacje
ide sie polozyc zanim maz przyjdzie z pracy mam dosc wrazen po wczorajszej wizycie i dotego strasznie sie zle czulam i jeszcze po dzisiejszej wizycie na izbie przyjec w szpitalu

cześć dziewczyny!!!
ja dopiero teraz witam na naszym forum,bo od rana non stop gdzieś chodze z babcią....byłam także po wypis ze szpitala...te małpy mi gdzieś zgubiły moją karte ciąży...powiedziałam im ,że ona mi jest potrzebna,bo się zastanawiam nad innym szpitalem...a one na to" no chyba pani nie zamierza rodzic gdzie indziej"...a co je to obchodzi gdzie ja będe rodzić!!!!

Kasia 74 no właśnie zastanawiałam się nad tym koniakiem...Napoleon....kurcze sama niewiem..jeszcze musze nad tym pomyśleć ;)

reklama
Do góry