reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Mati serdeczne gratulacje :)
Patka, Orzech i w ogóle wszystkie rozdwojone mamusie: Wasze kruszynki są przesliczne, słodziutkie, kochane.....
Napatrzeć sie nie można :)
Wiem ze to pisze n-ty raz ale JA TEZ JUŻ CHCĘ............
A moja Natalka jakoś nie chce wyjść - uparta jakaś ;D i nic nie wskazuje na to zeby sie wybierała.

reklama
Maleństwa kochaniutkie
Mati gratulacje
Ja własnie ubieram sie do ginka....i wszytskie ciuchy małe...wyroslam z nich...:-(Musze ubrać sweterek ktorego nigdy nie lubiałam a teraz on mi jedynie pozostał.Tak to jest nigdzie nie chodze wiec nie miałam potzreby kupowania ciuchow ........trzymajcie kciuki

Witam,

Patka, Kaszu, Orzeszek, wspaniałe te Wasze dzidzie.

Patka, witaj, witaj !!! Jak fajnie że już wróciłaś. Ja z czasem też ostatnio krucho. Ledwo nadążam przeczytać co nieco. Też nie wszystko.

Mati GRATULACJE!!!!

Efunia, no i widzisz wszystko jest ok. Jak super! Teraz tylko czekamy na synusia aż się zdecyduje wyjść.

Anna, a Ty się nie smutaj. Co się dzieje? Hormoniki????

Uaktualniłam i pozmieniałam statystykę. ;)

Oj malo tego czasu się zrobiło od zeszłego tyg. malo. :) Uciekam, pa.

Kochane,
Doxa niestety musiała zostac z Olivierkiem w szpitalu. Malutki będzie miała transfuzje krwi.

Mati,

Serdeczne gratulacje!!!

Może Lucky juz tez ze swoja Malutką, bo nie ma Jej od wczoraj.

Znów wykradłam trochę czasu :)

Mati wielkie gratulacje i bużka dla kolejnej mamy! :) :) :)

Vertigo ślicznie dziękuję za kartkę, jesteś kochana :-* :-* :-*

Ja również nie mogę się napodziwiać naszych pażdziernikowych dzieci. Wszystkie bez wyjątków są przepiękne.

Małgoś, Orzeszku, Kaszu, Syla a Wy zostaniecie moim ideałem - piękne, zadbane po prostu gratuluję wyglądu. Kiedy ja znajdę czas na umalowanie się ??? (Może jutro dla lepszego sampoczucia)

Jestem.Oczywiście 2w1.Dzisiaj przewoziliśmy nasze rzeczy do teściów, żeby już tam wszystko było, jak przyjadę ze szpitala z dzidzią, dlatego przez jakiś czas po porodzie mnie nie będzie do puki mężuś nie zmantuje tam jakiegoś neta.
Mati gratuluję.

reklama
czesć dziewczyny dawno nie zagładałam... Gratulacje dla wszystkich świeżych mamusiek..Mam nadzieję ze szybko do nich dołaczę bo po wczorajszym badaniu ledwo zipam dzisiaj...
Kaszu..są a przynajmniej były specjalne "woreczki" do pobierania moczu niemowlakom ..

Do góry