reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A resztą to się nie przejmuj ja już dawno postanowiłam nie brać sobie do serca ich chamstwa byle dobrze się mną zajeli a mili nie muszą być...

reklama
Patka - gratulacje!

Syla, piękną masz córeczkę, synka zresztą też. Fajna rodzina.
Doxa - ale ten Olivierek duży. NIe pytaj czy nie mamy dość, bo nie mamy, tak jak zauważyła Jolik chyba, to najfajniejszy watek :) Od niego zaczynam.

Byłam sobie na zakupach, ale nic fajnego nie znalazłam, oprócz jedzonka dobrego... trochę się zmachałam, bo jak głupek gnałam po sklepach, nie wiadomo czemu, tak jakby o 10:00 była szansa, że mi je zamkną ;)

cześć dziewczyny!!! ja dalej 2w1 ;D ;D ;D

Patka GRATULACJE!!!!!!

ja dziś w nocy miałam okropne skurcze od kręgosłupa :( :( już myśłałam,ale to był fałszywy alarm :( dowiedziałam się ,że moja koleżanka urodziła syna...no to wychodzi na to,że mi się poszczęściło....a ona tak bardzo chciała mieć coreczke...ale trudno może następnym razem jej się uda ;D ;D ;D ;D

ale moja nunka wysówa te swoje maluśkie nóżki ,i pupcie wypina...tak samo jak ja wypinam się na jej tatusia jak mnie zdenerwuje ;D ;D ;D ma coś po mnie ;D ;D ;D ;D

Witam, wielkie dzięki dziewczyny.

Patka, serdeczne gratulacje!!!!!

Lucky, braciszek zakochany, cały czas chciałby ją nosić na rękach.

Doxa, Iga włoski ma chyba po listonoszu. :laugh: Poważnie to Oskar też takie miał jak się urodził a teraz blondasek.

Ewunia, tak, tak, ja tak jak Małgosia polecam wanna. Przy pierwszym porodzie bardzo mi pomogła i przyspieszyła. Teraz też planowałam z niej skorzystać ale nie zdąrzyłam ;D

Nie mogę się doczekać kiedy wszystkie urodzcie, strasznie mi Was szkoda jak tak męczycie się tym oczekiwaniem i tymi wszystkimi badaniami i jeżdżeniem do szpitali. :( Ale już niedługo!!!!

Rozdwojone mamy, Wasze dzidzie są przeurocze, nie można się napatrzyć. Doxa, nie wygłupiaj się z tym że może ktoś ma dosyć zdjęć Olivierka. Chyba żartujesz!!! Dawaj następne.

Witam, jestem jeszcze 2w1! Cały weekend ktoś nas odwiedzał -nie było nawet czasu żeby tutaj zajrzeć...a tu kolejna niespodzianka- GRATULACJE DLA PATKI!!!
SYLA twój pród naprawdę niczego sobie, mam nadzieję że mi tym drugim razem też tak dobrze pójdzie.No i widzę że winko w rocznicę podziałało;)
Ja melduję się w szpiatalu jutro na 12.00!!! Nie ukrywam że mam ogromnego stresa!

Cześć Dziewczyny!
A ja od tygodnia leżę w szpialu, na kontrolnym ktg zaniepokoiło coś lekarza i stwierdził wahania tętna płodu, na szczęście po dodatkowych badaniach jest wszystko oki, ale do porodu to mnie stąd chyba juz nie wypiszą.

Nie wiem co się tu działo przez ostatni tydzień, może uda mi się nadrobić

Gratulacje dla Patki

reklama
Do góry