reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Anno,
Z tym wypróbowaniem to trochę przesada, raptem dwa spacerki, ale zaraz szykujemy sie na trzeci.
Najfajniejsze są te skrętne koła, po dziurach jedzie stabilnie i nie kołysze się bardzo mocno, prowadzi sie bardzo lekko i rączka może być opuszczona bardzo nisko, także Ola cały czas pędzi pojazdem i daje sobie bez problemu radę. ;)

reklama
Ewunia,
Znieczulenie zostało mi zaaplikowane przy rozwarciu na 4 cm. Rozwieranie postępowało dośc powoli, do momentu, aż nie został przebity pęcherz i wody odpłynęły, później zostałam wsadzona przez męża do cieplutkiej, pachnącej, piankowej kąpieli i po pół godziny moczenia się i ćwiczeniach (przy skurczu prawa noga do brody i przemy) miałam już wymarzone 4 cm i bach!!
Było trochę bolesnie, ale do wytrzymania. W wannie jest dużo przyjemniej i szybciej idzie. ;)

Karen mnie lekarz wysyła na ktg co 4 dni i mam już dość tego chodzenia, bo sama czuję że nic się nie dzieje, ale chodzę dla świętego spokoju swojego i lekarza. A ty zrób tak żeby później nic sobie nie zarzucic.

reklama
Do góry