reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Karen ja juz prawie miesiac temu wzięłam sie za moja "kasie"teraz to ja pielegnuje .:-) wole sama to robic , nie chce dac sie tepym golarkom w szpitalu

Ja zwykle golę, raz na jakiś czas, chyba czas znów zrobić ładną fryzurkę. Myślę, że dodatkowo zrobię to tuż przed wyjściem do szpitala, będzie sporo czasu, przynajmniej się czymś zajmę ;)

Kobietki, bardzo dziękuję za miłe słowa o mojej "gromadce". Będę wstawiać zdjęcia namiętnie, bo już się nauczyłam ;D
Tylko muszę jeszcze wyćwiczyć w sobie nawyk robienia zdjęć co 5 minut ;D
Dzisiaj mieliśmy pójść na spacerek, ale taki deszcz się zerwał, że dojechaliśmy do lasu, rozłożyliśmy wózek i już trzeba było go składać.
Co do naszego pojazdu, to na razie jesteśmy zadowoleni, prowadzi się jedną ręką, czy ciężki, nie mam pojęcia bo nie nosiłam go. Raczej nie czeka mnie dźwiganie wózka po piętrach, bo stoi sobie w garażu, więc nosić dziecka z gondolą nie będę. Składa się szybko, skrętne koła - git. Po dziurach prowadził się ok. Nie wiem o co chłodzi z ta budką???

Małgosiu, wrzucaj te zdjęcia, pstrykaj, może jakąś kokardkę zaczep, żeby pamiętać ;)
Gromadka fajna.... ja zaczynam kampanię na rzecz drugieo dziecka, Kamil się śmieje, że może pierwsze by się zdążyło urodzić, ale teraz jestem wypoczęta i pamiętam, ze chcę wiecej :)
A jak Ola przyjęła Młodszego Brata?

reklama
Zona prosila aby przekazac: Przede wszystkim gratuluje Jolikowi instynktu, bo godzine przed urodzeniem juz czula ze cos jest grane. Wszystkim dziekuje za gratulacje. Tak faktycznie chcialam urodzic 14.10 bo to urodziny mojej mamy, czyli 3 dni po terminie. Dokladnie opisze wszystko jak wroce, czyli prawdopodobnie we wtorek. Trzeba powiedziec jedno, porod to przepiekne przezycie z ZZO. Maz wydrukowal mi watek witaj ,lektura na 3 dni, jezeli przez nia przebrne. Trzymajcie sie dzielnie i nie przejmujcie sie spoznionym terminem.

Do góry