reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Luszka a jakiego koloru masz ten czop?? bo podobno ajk jest koloru rózowego, bądz zawiera ślady krwi to poród nastąpi w ciągu
najbliższych 24 h.
U mnie był taki żółtawy i odpadł w sobotę rano, a teraz w miejszej ilości wylatują chyba resztki.
Ja piłąm olej rycynowy raz 2 łyżeczki i nic i drugi raz też 2 i też nic, nawet do kibelka mnei nie pogoniło,
na mnei to chyba już nic nie działa. ;D ;D ;D

Ewcia jak leżę to mi jeszcze gorzej....

reklama
Lucky u mnie też taki żółtawy i miałam odrobinkę już w zeszłym tygodniu.
Mówiłam o tym położnej to powiedziała że to moga być początki czopu.
Dziś było trochę więcej więc zastanawiam sie czy to już?

Tak piszecie o tym że jest Wam niedobrze i wiecie ja od pewnego czasu mam mdłości podobne do tych z początku ciąży zwłaszcza rano.Dziwne.Moja dzidzia dzisiaj szaleje po prostu mogłabym jej stópeczki chwycić przez skórę tak je wypycha i 10 ruchów to robi w 20 sekund, w ogóle mało śpi, ciekawe czy jak się urodzi to też tak będzie mało spał???

Witajcie!!! Mnie czop odszedł po badniu we wtorek, był zabarwiony krwią ale niestety do dzisiaj nic sie nie ruszyło.Wydaje mi sie że najbliższa nocka też niczego nie przyniesie.Jutro o 14 mam ktg zobaczymy czy są chociaż jakieś skurcze bo zwariować można od tego czekania.Mąż ma w przyszłym tygodniu na 18.oo do pracy i boję się,że właśnie mnie ruszy jak on będzie w pracy.

Byłoby miło bo już fizycznie źle to znoszę...czuję że to będzie na dniach bo od kilku dni mam bolesne skurcze wcześniej takich nie miałam...ale zobaczymy....kiedyś na pewno urodzę i to jest pocieszające ;D

Ja dzień przed porodem czułam się jakbym miała dostać okresu, a wieczorem córka tak szalała jakby się chciała wydostać.. a o 4 rano odeszły mi wody ;D

Karen, cudne - kiedyś pewnie urodzę :) Kochana, nie tylko Ty, ale cała gromada innych niecierpliwych także ;)
Fajnie, nowe zdjecia będa w galerii i mnóstwo mądrych porad, a ja sobie spokojnie wszytsko obejrzę, przeczytam, przemyślę i też urodzę :)

reklama
Do góry