Najfajniej jest kiedy jedziemy do sklepu i dzidzia sobie przypomni , że mozna matce psikusa odstawić. Zapiera sie nogami o żebra i prze głowa w dół , a ja co? Albo szukam szybko ubikacji , albo mam mine jak "srajacy kot" wtedy to dopiero mężuś ma ze mnie ubaw , juz nauczył się rozróżniać kiedy faktycznie mi się chce , a kiedy dzidzia robi numery. Moja siostra kiedy pierwszy raz widziała taki grymas na mojej twarzy (mąż sie wtedy śmiał) zapytała smiertelnie poważna Magda ty rodzisz? Prawda? O boże ja sie boję? ( ona się boi nie ja haha)
reklama
shady
Fanka BB :)
no walsnie sie zdziwilam ze mi nie kazano isc do szpitala ale to pewnie dlatego ze nie mam zadnych skurczy....dlatego sie zdziwilam ze mam takie rozwarcie, na dodatek w dniu wizyty boeglam do autobusu i mialam przyplyw energii jak nigdy....
ewcia1981 pisze:SHADY wiesz gdybym ja miała na ostatniej wizycie rozwarcie na 3cm to na pewno byłabym juz w szpitalu. Ale 05,10 badanie wykazało ze pozamykane jeszcze
E
ewcia1981
Gość
Te noce sa juz takie meczace nie dosc ze ciagle spijam jak wielbład , potem z 6 razy siku w ciagu nocy i....maz ktory chrapie...i jak tu człowieku zasnac.
E
ewcia1981
Gość
DZIEWCZYNY IDE SPAC GDYBY COS SIE DZIALO MOJ MEZUS WIE ZE WAS MA OD RAZU POWIADOMIC
DOBRANOC
DOBRANOC
Zdaję sobie sprawę , że niestety po porodzie to nam świat na głowie stanie , a jeszcze tłumy gapiów w domu ? o nie , chyba wywieszę kartke na drzwiach obcym wstęp wzbroniony, pod groźbą pogryzienia przez psy (całe dwa).
Niestety , nie boję sie porodu , ale inna sprawa mnie po prostu przeraza. Bardzo boje sie tego , że moja "kochana teściowa i jej mama"(która mieszka za ścianą) będą chciały decydować o wszystkim co ma związek z dzieckiem i napewno popsuja mi wiele nerw. Zaraz po ślubie usłyszałam hasło , że jak urodzi nam sie dziecko to one wychowają i będzie normalne. To nie daje mi spokoju juz ponad dwa lata. Szczerze mówiąc to chce mi się wyc gdy o tym pomyślę.
Z drugiej jednak strony cos czuje , ze dzidzia doda mi tyle sił , że będę nieustępliwa jak lwica i najwyżej je pozabijam.
Niestety , nie boję sie porodu , ale inna sprawa mnie po prostu przeraza. Bardzo boje sie tego , że moja "kochana teściowa i jej mama"(która mieszka za ścianą) będą chciały decydować o wszystkim co ma związek z dzieckiem i napewno popsuja mi wiele nerw. Zaraz po ślubie usłyszałam hasło , że jak urodzi nam sie dziecko to one wychowają i będzie normalne. To nie daje mi spokoju juz ponad dwa lata. Szczerze mówiąc to chce mi się wyc gdy o tym pomyślę.
Z drugiej jednak strony cos czuje , ze dzidzia doda mi tyle sił , że będę nieustępliwa jak lwica i najwyżej je pozabijam.
shady
aaaaa to ze maz chrapie to nawet nie wspominam, bo ja co noc kopie mojego meza zeby przestal, choelry mozna dostac, najgorsze jest to ze jak nie moge zasnac, i wreszcie czuje ze zasypiam on nagle zaczyna chrapac...nie musze mowic ze wtedy dupa ze spania....ostatniej nocy pies sie dolaczyl wiec nie zwazajac na pore (3 nad ranem) wydarlam ryja na caly blok "zamknijcie wreszcie te ryje" .....myslicie ze sie przejeli??? moj maz nawet sie nie obudzil....wrrrrrrrr
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Magda, ja dlatego właśnie ciesze się, że rodzice Kamila mieszkają w innym mieście Fajni sa i bardzo ich lubię, ale obawiam się, że gdyby bbyli bliżej konflikt byłby nieunikniony. Moi rodzice się nie wtrącają, a resztę rodziny jakby co pomogą mi spacyfikowac. Zresztą, rozmawiałam o tym z Kmailem, najwyżej poobrażam co poniektórych i będe miała z głowy
reklama
Doxa
Magdusiek mam 3 płyty z tą muzyką: Muzyka bobasa 1, Usypianki bobasa oraz Klasyka bobasa. 2 pierwsze są super, klasyka mi się nie podoba - słuchałam jej tylko raz i to w ciąży. Włączam Olivierkowi te płyty gdy sam usypia - z dobrym efektem ;D ;D ;D