reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

No to prawda. Niestety nie kazda może być taka szczęściarą , chociaż to zależy. Kuzynka moja urodziła bardzo szybko , choć okazało się , ze rodziła dobę , po prostu czuła tylko ostatnia faze porodu kiedy dzidzia mocno pchała sie juz na świat , wczesniej myslała , że boli ją brzuch bo zjadła coś nie tak , a ona juz wtedy rodziła

reklama
Magdusiek ty sobie na tą ciotkę wuja i kuzynkę olewator włącz , oni pewnie ci bardzo zazdroszczą i dlatego są złośliwi.Takich to trzeba rozbroić usmiechem dobrym humorem i nawet pseudo dobrym samopoczuciem , przeciez nie byli materacem więc niech pilnuja siebie.
Ja tam takich delikwentów załatwiam od razu , mówiąc , ze teraz przynajmniej dobrze wygladam bo mąż o mnie dba co chyba widać. A jesli to ktos na luzie to mówię , że mąż dobrą pompke miał i pytam czy maja jakies watpliwości.
Ewcia z tym kłuciem i ciągnięciem to nie jesteś sama , ale tak musi być , pomyśl za to jaka nagroda nas czeka.

ja to mam takie uczucie jakby mi junior chcial juz wyjsc, tak mi napiera na to i owo.....a to podobno z tego co mowila gin to rozwieranie sie szyjki....szok....na szczescie nie boli tak bardzo....tylko czasem szarpnie

Moj mezus to co chwile chodzi i mowi ze chce bym juz rodziła....bo tak smutno w domku ..gdzie sie nie spojrzy to cos dla dzidzi jest i tylko jeden temat w rodzinie.A z tymi telefonami i sms-ami to juz zmeczona jestem.
Fajnie by bylo dzis urodzic bo we wtorek moze byłoby sie juz w domciu.

Magda, oni mnie niestety od lat wkurzają, ale chyba ich faktycznie oleję i tyle, bo impreza to imieniny innej cioci, którą bardzo lubię. POza tym ta jutrzejsza impreza to świetna okazja, żeby sprytnie przemycić fakt, że zapraszać na poznanie z Małą Natalią będziemy dopiero za jakiś czas, bo akurat ten wujek z ciocią doczekać się nie mogą... a ja jakoś spokojnie się doczekuję spotkania z nimi i szczerze mówiąc planuję się z nimi spotkać dopiero na Wigilii. W sumie to dość blisko, a po co mi wcześniej ten tłum w domu, tak to stopniowo ich pozapraszam, a i my się poznamy z naszą córeczką i zaznajomimy na spokojnie.

SHADY wiesz gdybym ja miała na ostatniej wizycie rozwarcie na 3cm to na pewno byłabym juz w szpitalu. Ale 05,10 badanie wykazało ze pozamykane jeszcze

Mnie nic nie szarpie, ale częściej chodzę korzystać z łazienki. Co prawda nie wiem czy to nie efekt wody mineralnej z duża ilością wapnia i magnezu, jakaś taka mi wpadła do koszyka przy okazji ostatnich zakupów :) MOże dzięki temu aż taka gruba nie jestem ;) jak bym mogła być :)

reklama

a ja z kolei sikam baaardzo malo stad te moje okropne obrzeki, ktorych ja naprawde nie widze....dlatego chca jak najszybciej zakonczyc ciaze ale to jeszcze do poniedzialku musza poczekac ;)
ewcia1981 pisze:
SHADY ;D dokładnie trak jak piszesz, albo gdy mocniej sie ruszy zaraz trzeba isc siku taki ucisk mam.

Do góry