reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
o kurcze ale ze mnie tego zielono-żółtego śluzu wyleciało a geste to jak kisiel :mad: coś mi się wydaje,że ordynator to olał i mnie wypuścił za szybko...chciałabym aby mnie jutro wywieźli na porodówke,tak jak mi się śniło ,że urodziłam 15.10...ale bym mu nazdała :mad: :mad: :mad: :mad: już się teraz zdenerwowałam

dziewczyny 2w1 czy wy też macie taki śluz żółto-zielony i gęsty jak kisiel??bo wiem,że takie coś miała także Karen,ale niewiem czy ona ma to nadal :( :( niewiem czy lekarz mi powiedział prawde ,że czop nie musi byc zawsze z krwią...co wy o tym myślicie??????????

a mi sie cos wydaje moja droga ze to juz tuz tuz...... jak nie dzis to jutro..... a swoja droga powiedzcie mi kiedy po odejsciu czopa urodzily sie wam dzieciaczki?

reklama
tylko,że moja szyjka ma jeszcze 2,5cm i rozwarcie na opuszek palca :( może przez noc coś się będzie działo :) chciałabym aby mnie zabrali na porodówke,naprawde,a wtedy ordynatorowi by się dostało..dziś rano na obchodzie,zapytałam go czy szło by coś przyspieszyć,że mnie już wszystko boli..kiwnął głową,że nie ..ale wydaje mi się ,że jakby mu się dało kase to napewno by można było by przynajmniej aby szyjka się zmniejszyła...każda co rodziła u nas w szpitalu jest niezadowolona z personelu szpitalnego :( :( :( :( :( a o ordynatorze to już nie wspominają,bo jak ten zacznie badać to wszystko boli...on się nie patyczkuje...mnie dziś tak strasznie boli krocze ,że musze chodzoić jak kaczka,niewiem jak się czuje kobieta po porodzie z szewkami ale domyślam się,że to jest podobny ból :mad: :mad:

Do góry