reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

moja Wiki chciałaby już wyjść ale pani doktor kazała jeszcze poczekać conajmniej tydzień
jeżeli już będziemy rozdwojone to będę kazała poinformować was przez mojego męża

reklama
teraz był u mnie listonosz,miał dla mnie jakąś małą paczuszke ..aż się zdziwiłam co to może być...otwieram to a tu jakaś maskotka a z nią list z gratulacjami z dr.Oetkera...przecież ja wysłałam ten kupon z naklejkami z opakowań z budyniów ;D ;D dostałam takiego lwa z świecącymi oczami ,który ryczy jak się go naciśnie...myślałam,że to będzie takie małe...ale jest średnich wymiarów ;) wyśle jeszcze przynajmniej dwa kupony z tymi naklejkami aby Wikusia miała  do swojego łóżeczka ;) ;)

no to ja już wiem co mi chyba lekarz dziś powie :mad: :mad: :mad: do szpitala,bo mi zostało 19 dni to napewno bede lerzała pod nadzorem lekarzy w szpitalu aż  do jakiegoś dnaj w którym będą musieli wywołać porod :mad: :mad:  jak ja się boje cholernie :mad: :mad: :mad: aby mojej córci się nic nie stało :(

Opuszczam was dziewuszki na jakieś półgodzinki ide pozmywać naczynia i ubrać się bo muszę pójśc jeszcze po zakupy i do rodziców po pare rzeczy naszej córeczki dobrze że mieszkają jakieś 10 minut spaceru (słoniątka tzn ja)

reklama
Do góry