reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Lucky, gdzie pracuje Twój lekarz? Co zaważyło że zadzwoniłaś akurat do Pruszkowskiego szpitala?

Te wczorajsze przeżycia wpłynęły na to że boisz się teraz porodu, przypuszczam że ze względu na personel, ale nie wszędzie tacy są lekarze i położne....Nie przejmuj się, może tak trafiłaś. Będzie ok.

reklama
Witajcie dziewuszki !
Czy któraś się w niedzielę rozdwoiła ? :-D

Małgosiu - super, że wróciłaś. Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia maluszka no i na relację z porodu :-)

Lucky - qrcze, szkoda, że na finiszu musisz się tak denerwować :-( Czyli o ile dobrze zrozumiałam to jutro, a najpóxniej w środę możemy oczekiwać kolejnego babyboomowego dzieciaczka :-)

MÓJ SYNEK SKOŃCZYŁ DZISIAJ PIERWSZY MIESIĄC SWOJEGO ŻYCIA !!!

Syla bo moja bratowa która ma termin na lutego, ostatnio leżała na obserwacji w Pruszkowie 3 dni i poiwedziałą że ejst spoko.
Że odnowili i ze personel jest fajny.
Tak więc wziełam okurat tam od niej nr tel.
A lekarz pracuje w szpitalu własnie na Madalińskiego i w ośrodku w Błoniu (tylko zę ejst raz w tygodniu) i gorzej niż trudno do niego się dostać.
Jolik ja to chyba nigdy nie urodzę, wczoraj z desperacji wypiłąm 2 łyżeczki olejku rycynowego, w nocy miałam lekki skórczyki ale przeszły.

Joliku, ucałuj Tymcia od cioć z okazji urodzin :) :-* :-* :-*

Na razie żadnych wieści z frontu o rozdwajaniu się. To już 8 dni od ostatniego potomka.

Lucky, o szpital zapytałam z ciekawości bo nic nigdy o nim nie słyszałam. To miło, że tam Cię inaczej potraktowali. Widzisz są ludzie i ludziska.
Lucky, zwykle po terminie lekarze czekają ok. 10dni. Tak więc jest jeszcze czas. Nie stresuj się i nie denerwuj. W końcu i Ty też będziesz tuliła swoją córunię.

Ina tak sie skłąda, że trafiłyśmy na tego samego inbecyla.
Skur...był niedelikatny, bolało mnie jak nie wiem.
A ta Pani na początku mnei ochrzaniła, ale jak jej wytłumaczyłam,
dlaczego ejstem w niedziele,a nie w pon. to była spoko.

Witam z rana myślałam że ta noc nigdy sie nie skończy że zgaga mnie męczyła północy to jeszcze nie mogłam zasnąć
Męża wysłałam do pracy ubieram się i idę do rodziców żeby pożegnać się z bratową i bratanicą bo odjeżdżają dziś do Warszawy bo tam mieszkają
Życzę miłego i spokojnego dzionka

czesc :)

Syla jak to osiem dni???.....Macius sie urodzil w sobote, Macius-synek Lindsay :)

Dla Tymcia i Olivierka kochaniutkie zyczenia urodzinowe - miesiaczkowe ;)

Lucky u mnie tez lekarz ostatnio powiedzial, ze 10 dni spoznienia nie moze, absolutnie nie mozewywolywac u mnie zadnej paniki, to po prostu normalne. Nie ma czegos takiego jak iscie do szpitala i urodzenie na zyczenie. PAmietaj, ze najlepiej jak Twoj organizm sam sie nastawi....olejek tez niewiele pomoze, moze najwyzej biegunke u Ciebie wywolac ale jak nie ma byc skurczy to i po olejku ich nie bedzie uwierz mi. Nasze cialo jest perfekcyjnie zbudowane, u Ciebie jest wszystko w porzadku, jestes mloda i silna, poradzosz sobie z porodem bez niczego, i zdazysz do szpitala, bo pierwszy porod nie trwa godzine tylko 12 godzin ;)

reklama
Malgosia wspaniale ze jestescie juz w domku.
moze nie uda Ci sie siasc dzisiaj, ale czekamy :)
Napisz jak to bylo rzeczywiscie w ten dzien,
udalo Ci sie zrobic swieza salatke dla meza do szpitala??
udalo CI sie zdazyc faktycznie z malikijazem??
no i jak doszlo do decyzji nad imieniem?? :)

Do góry