reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Hej Dziewczyny!
Coś mi internet nie działał jak nalezy i miałam problem z otwarciem strony babyboom, wiec dopiero teraz piszę.
Wreszcie spakowałam tą nieszczęsna torbę tak więc mogę już rodzć ;D
Patka powodzenia.
Pozdrawiam wszystkie.
Coś mi internet nie działał jak nalezy i miałam problem z otwarciem strony babyboom, wiec dopiero teraz piszę.
Wreszcie spakowałam tą nieszczęsna torbę tak więc mogę już rodzć ;D
Patka powodzenia.
Pozdrawiam wszystkie.
*syla*
kobieta pracująca...
Patka, trzymamy kciuki
Lucky, dzięki za info o Ewci. Fajnie że wszystko ok. A jak Ty się do niej dodzwoniłaś? Ja nadal nie mam potwierdzenia odebrania przez nią sms-ka.
Ale się narobiłam. Tzn tak to teraz odczówam, bo gdybym nie była w ciąży to pikuś. Posprzątałam u Oskara w pokoju na glanc, żeby w razie co synuś miał czyściutko. Wrócił ze szkoły i był na mnie zły. Mówi: mamo jesteś nie dobra, nie możesz się tak przemęczać Hi, hi, ledwo to od ziemi odrosło a już takie mądre.
a z tym rozdwajaniem Anna, masz rację. Jak się zacznie to nie nadąrzymy zdjęć oglądać.
Lucky, dzięki za info o Ewci. Fajnie że wszystko ok. A jak Ty się do niej dodzwoniłaś? Ja nadal nie mam potwierdzenia odebrania przez nią sms-ka.
Ale się narobiłam. Tzn tak to teraz odczówam, bo gdybym nie była w ciąży to pikuś. Posprzątałam u Oskara w pokoju na glanc, żeby w razie co synuś miał czyściutko. Wrócił ze szkoły i był na mnie zły. Mówi: mamo jesteś nie dobra, nie możesz się tak przemęczać Hi, hi, ledwo to od ziemi odrosło a już takie mądre.
a z tym rozdwajaniem Anna, masz rację. Jak się zacznie to nie nadąrzymy zdjęć oglądać.
L
Lucky
Gość
Syla smsuję z nią prawie codziennie, albo aj do niej pisze albo ona do mnie.
*syla*
kobieta pracująca...
No to nie wiem, wysłałam jej sms-ka na numer z którego kiedyś do mnie dzwoniła. Nie ważne. Ważne jest że u niej ok.
Witajcie!!! U mnie bez zmian , dalej chodzę 2w1 i narazie nic się nie zapowiada na zmiany.Cały dzień byłam dzisiaj u rodziców, dopiero niedawno wróciłam a jutro mam strasznie ciężki dzień mianowicie pogrzeb cioci.Muszę jakoś ten dzień przetrzymać, w niedzielę moja mama zaprosiła nas na obiad to cały dzień będę się obijać.
reklama