reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Hej Dziewczyny!
Coś mi internet nie działał jak nalezy i miałam problem z otwarciem strony babyboom, wiec dopiero teraz piszę.
Wreszcie spakowałam tą nieszczęsna torbę tak więc mogę już rodzć ;D
Patka powodzenia.
Pozdrawiam wszystkie.

Patrycja, je tę herbatkę mam w formie ziół, ale nie w saszetkach. Zaparzam sobie w czajniczku i piję. Bierze się półtorej łyżeczki na szklankę.

Patka, trzymamy kciuki

Lucky, dzięki za info o Ewci. Fajnie że wszystko ok. A jak Ty się do niej dodzwoniłaś? Ja nadal nie mam potwierdzenia odebrania przez nią sms-ka.

Ale się narobiłam. Tzn tak to teraz odczówam, bo gdybym nie była w ciąży to pikuś. ;) Posprzątałam u Oskara w pokoju na glanc, żeby w razie co synuś miał czyściutko. Wrócił ze szkoły i był na mnie zły. Mówi: mamo jesteś nie dobra, nie możesz się tak przemęczać Hi, hi, ledwo to od ziemi odrosło a już takie mądre.

a z tym rozdwajaniem Anna, masz rację. Jak się zacznie to nie nadąrzymy zdjęć oglądać.

Witajcie!!! U mnie bez zmian , dalej chodzę 2w1 i narazie nic się nie zapowiada na zmiany.Cały dzień byłam dzisiaj u rodziców, dopiero niedawno wróciłam a jutro mam strasznie ciężki dzień mianowicie pogrzeb cioci.Muszę jakoś ten dzień przetrzymać, w niedzielę moja mama zaprosiła nas na obiad to cały dzień będę się obijać.

reklama
WITAJCIE !!!

PATKA - trzymam za Ciebie kciuki !!! powodzenia !!!

ATAS - moje najserdeczniejsze gratulacje !!! Córunia śliczniutka !!! I jeszcze jedno ... zazdroszczę Ci porodu :-D

Do góry