reklama
Orzech
Fanka BB :)
ja sie powoli gubie: efunia poszla dzisiaj do szpitala i wiemy oglednie co sie z nia dzieje,
ale Syla mowi chyba o ewci 1981 - tak?? ona sie dlugo nie odzywa tak jak jeszcze pare dni temu martwilysmy sie o Ciebie Syla a Ty po prostu remoncik robilas.
gratulacje za pielegnycje kikucika, ze juz odpadl
ale Syla mowi chyba o ewci 1981 - tak?? ona sie dlugo nie odzywa tak jak jeszcze pare dni temu martwilysmy sie o Ciebie Syla a Ty po prostu remoncik robilas.
gratulacje za pielegnycje kikucika, ze juz odpadl
*syla*
kobieta pracująca...
Tak Orzeszku, dobrze mówisz. Efunia w szpitalu i mamy wszyscy nadzieję że lada moment urodzi, Ewcia 1981 długo się nie odzywa więc puściłam jej dzisiaj sms-ka ale na razie brak potwierdzenia otrzymania
No Teddy, to dzisiaj opijacie???....mleniem...
No Teddy, to dzisiaj opijacie???....mleniem...
kaszu27
Październikowa mamusia
Doxa
Olivierek to już prawdziwy mężczyzna - konczy miesiąc - az trudnow to uwierzyć! Jeszcze niedawno prezewntowałyśmy swoje brzuszki a teraz Twoja pociecha rośnie i rośnie ;Dzresztą każdej z nas!
Muszę jeszcze stwierdzić, że Olivierek coraz bardziej upodabnia się do mamusi
Olivierek to już prawdziwy mężczyzna - konczy miesiąc - az trudnow to uwierzyć! Jeszcze niedawno prezewntowałyśmy swoje brzuszki a teraz Twoja pociecha rośnie i rośnie ;Dzresztą każdej z nas!
Muszę jeszcze stwierdzić, że Olivierek coraz bardziej upodabnia się do mamusi
*syla*
kobieta pracująca...
Oj piękne Wasze dzieciaczki....
reklama
Pisałam że Was zostawię a jednak nie rezygnujemy ze stałego łącza także bedę z Wami, ja również porządkuję bo po narodzinach małego wyprowadzamy się od cioci i będziemy mieszkać z teściową i siostrą męża, muszę to teraz jakoś zorganizować bo już ze szpitalu pojedziemy tam.