reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
ja sie powoli gubie: efunia poszla dzisiaj do szpitala i wiemy oglednie co sie z nia dzieje,
ale Syla mowi chyba o ewci 1981 - tak?? ona sie dlugo nie odzywa :( tak jak jeszcze pare dni temu martwilysmy sie o Ciebie Syla a Ty po prostu remoncik robilas.

gratulacje za pielegnycje kikucika, ze juz odpadl :)

jaką pielęgnacje... ::)
nic nie robiłam... raptem 2 razy od powrotu przesmarowałam spirytem...
no i pewnie w szpitalu po kapieli tez mu pielegniarki smarowały.... :)

Tak Orzeszku, dobrze mówisz. Efunia w szpitalu i mamy wszyscy nadzieję że lada moment urodzi, Ewcia 1981 długo się nie odzywa więc puściłam jej dzisiaj sms-ka ale na razie brak potwierdzenia otrzymania :(

No Teddy, to dzisiaj opijacie???....mleniem...

magdusiek mam pytanie ..doslownie chodzi mi o tą herbate z liści maliny...czy ty ją masz w szaszetkach?? bo ja dziś zakupiłam sobie to coś,ale na sposobie użycia pisze ,że to jest do kapieli :mad: :mad: co jest z tą herbatą??????

reklama
Pisałam że Was zostawię a jednak nie rezygnujemy ze stałego łącza także bedę z Wami, ja również porządkuję bo po narodzinach małego wyprowadzamy się od cioci i będziemy mieszkać z teściową i siostrą męża, muszę to teraz jakoś zorganizować bo już ze szpitalu pojedziemy tam.

Do góry