reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
A mi smutno bo pojechała moja mama. Musi pozałatwiać sprawy w Łodzi. Dobrze, że mąż chory to nie siedzę sama, bo już przyzwyczaiłam się że ktoś ze mną jest.
Niedługo znowu dzwonię do szpitala... ::)

Ja dziś mojemu wynagrodze sexem wczorajszy dzień bo nielubie sie kochać pod wpływem alkoholu a moje kochanie miało ochote się wczoraj napić ze smutku i nerwów.Jeżeli nie bedzie mnie jutro bo pojadę rodzić tzn że sperma ma jakiś wpływ na wywołanie porodu :laugh: :laugh: :laugh:

Witam panie!
*syla*   ja już tak jak ty - wygrałam z choróbskiem. ( odpukać)

Dzisiaj zapłaciłam rachunki i ostatnie - mam nadzieję - sprawy w urzędach przed porodem.

Teściowa wyciągnęła mnie na spacer i jak zawsze "same dobre rady", zaraz wsiadam w samochód i jadę do mamy - dla relaksu, bo mąż będzie dzisiaj późno.
Chciałam tylko nadmienić, że jakiś czas posuchy nastał w tym rozdwajaniu. A może to cisza przed burzą?

Kochane z Ewcią wszystko w porządku, w zeszłym tygodniu miała skórczyki, teraz też ją biorą, a nie jest z nami bo coś jej sie stało z netem
i dopiero w poniedziałek mają jej naprawić.

reklama
Do góry