reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dziewczyny, to prasowanie doprowadza mnie do sząłu. Tzn. fajnie prasować te małe body i inne, ale nie wiem kiedy uporam się z tą całą stertą.... Makabra.... a było nie zostawiać tego na ostatnią chwilę... trzeba było zacząć wcześniej ;)

reklama
ide teraz na spacerek- praca nad skurczami jest ciezka . czyszczenie podłogi na kolanach nic nie dało, sprzatanie i inne takie tez nie. zobaczymy. chyba bede skakac na jednej nodze przez pol godziny, a potem na drugiej ;D

A moja pościel już w przygotowaniach, mamusie wysłałąm po naszywki rzepy itp. może dzisiaj wieczorem będzie gotowa to Wam pokaże efekt.

;D No Magdusiek współczuję, nienawidzę prasowania.
Ja też myślałam że ta sterta nigdy sie nie skończy. Ale jakoś zniknęła ;)
A teraz prasowanie było by jak znalazł do wywołania, nie ;) ;D

Patka, jeśli chcesz wywoływać prasowaniem to zapraszam!
Jakie macie czapeczki? Bo mnie sie te moje jakieś duże wydają.. na metkach mają napisane, że od 2 miesiąca.. takie mam zabrać?

Ja na szczęście mam wszystko poprasowane już,
a z wywoływaniem porodu ciężko mi idzie,
bo wcale sie nie oszczędzam,
ale jednak jeszcze nie rodzę :p

Kasia74 pisze:
Efunia zerknęłam na nasze suwaczi i mamy tylko jeden dzień różnicy może umówimy sie na konkretną datę hahahah??/ Kiedy planujesz?
kasia jeszcze ewcia miała podobny termini co? zniknęła gdzieś! a miała czekać na mnie ;D boje się, ze ty też mnie wyrolujesz ;D

reklama
cześć baryłki i mamuśki... :)

własnie wróciliśmy do domciu... Krasnal nadal żólty, ale skoro naświetlanie nic nie daje, to nas póścili...
mamy się zgłosić w niedziele na kontrolne badanie i jesli nic sie nie zmieni, to bede go musiała na jakiś czas odstawić od cycka...

na razie tylko sie witam, wroce w nocy poczytac co naskrobalyście... wrzuce fotki i opisze Wam moj troche porąbany poród... ;)

na razie uciekam, musze sie troche ogarnąc i chałupie, bo po takim czasie trudno mi sie znalezc... ;)

acha, uzupełniam dane do listy: waga 3000, długść 52

Do góry