reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dopiero teraz otworzyła mi się 776 strona i mogłam przeczytać co tam było.
Duralex co z psiakiem, jest aż tak zazdrosny ???
To straszne, bo wtedy nowego właściciela nie będzie chciał zaakceptować też. Nie wiem ile ma Wasz psiak latek, ale jeśli jest starszy to tym bardziej tragedia. Współczucia, ale rozumiem, że nie ma co ryzykować.

reklama
Teddy synek śliczniutki, a kolorek żółty zejdzie i będzie różowiutki.
Fajnei popisywałaś fotki,
pamiętam jak sie kiedyś na zdjęciu ujawniłaś i mam wrażenie że Krystianek podobny brdzo do Ciebie jest,
chyba mam rację prawda??

Teddy synuś piekny. A jakie fajne minki robi :) Zwłaszcza ostatnie zdjęcie mi sie podoba. :D
No i podpisy oczywiście. :D
I myślę tak jak Lucky ze jak zejdzie żółty kolorek to będzie jeszcze ładniejszy.
Jeszcze raz Serdeczne Gratulacje!!!

A co wyprawia? Bo może jeszcze mu to minie ??? Nie widział Cię długo to domaga się uwagi ???
Tak strzelam, bo teściowie mieli podobny problem tylko z innych przyczyn, na szczęście dotyczyło to młodego psa. Niestety musieli go oddać, ale ponieważ był młody to szybko zaakceptował nową rodzinę i teraz jest szczęśliwym psiakiem (wywiad oczywiście dokonany bo gdyby mu było źle to miał być zabrany z powrotem)

reklama
Do góry