reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
to masz upławy popessarowe. tez takie miałam. ale czop byc moze zaczyna sie odklejac i stad te czerwone niteczki. ( chyba ze mialas czerwone majtki ;D)
Syla bo 20 min zajmuje wypisanie papierów ;D

przelecialam szybciutko przez ten watek ale to nawet nie mozna nazwac czytaniem, to bylo skanowanie :laugh:

Syla po remonci wyapowiedz tylko amgiczne slowa: "a teraz moge rodzic" i mamy nastepne malenstwo ;)

Lindsay
a Ty mialas w przeznaczeniu urodzic tego dnia co malgosia, wiec nie zdziwie sie, jak nie dasz nam dlugo czekac ;)

Teddy Was wszystkie pozdrawia :) Lezy jeszcze w szpitalu i ustawia powoli pielegniarki, bo za bardzo sie rzadzily...ale znacie Teddy, ona to potrafi ;) Krasnal opala sie jeszcze pod lampka....brakkuje mu sloneczka a jak ma ta ,mozliwosc w szpitaku, to nie chcial przegapic - maly przystojniak ;)
Dobrze, ze porod byl wywolywany, bo maluszek byl pookrecany pepowina i nie rosl juz pod koniec, przestal sie tez ruszac wiec generalnie, wszystko bylo dobrze przeprowadzone :)
Teddy radzo wszystkim serdecznie lewatywe przed porodem, napisla po swojemu ;)wiec poczekajmy na jej slowa jak wroci ;)

Witam mamusie te rozdwojone i te ciągle w...Ja już nie mogę!!! Ja chcę urodzić i mieć to już za sobą!
Odeszło mi też sporo śluzu zabarwionego delkatnie krwią- ale czy to ten czop? Z pierwszej ciąży nic nie pamiętam. Robię co mogę- nie oszczędzam się wogóle- sprzątm, piorę, robię zakupy i nic.Chyba pomyślę o tym ciepłym prszynicu i masażu...No i odstawiłam wszystkie leki!
A tak wogóle to GRATULACJE DLA MAŁGOSI!!!

reklama
Do góry