reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam ! Niestety wciąż w całośći. Małgosia tak mnie namawiała na przesunięcie terminu, ze w koncu urodziła a ja zostałam ;) :)
MAŁGOSIU KOCHANIE GRATULACJE MAŁEGO JASIA :-* :-* :-*
Ja juz tak czekam na porod, ze co bol brzucha to czekam na nastepny. Nie chce miec wywoływanego na siłe. BRRRR.
Anja 26 OLIVKA JEST SŁODZIUTKA. RZECZYWISCIE WŁOSY MA JAK SIE PATRZY ! GRATULACJE DLA WAS OBOJGA !

lindsay może pora zacząć molestować mężusia?? :p :p
kika zaczęła i zaraz kubuś się pojawił ;D
a sposób przyjemniejszy od innych...
właśnie, słyszałyście o domowych sposobach wywoływania porodu? ja się nasłuchałam w szpitalu...

ale ja nie moge sexu :mad: Efunia.poza tym trudno sie podniecic jak czlowiek ledwo sie rusza. predzej padlabym ze smiechu..
własnie dzwoniłam do Małgosi. Czują sie fajnie, poród szybki i miły ( o ile można nazwac miły). Malutki śpi. Pytała kto jeszcze sie rozwiązał. Musiałam ją rozczarowac. No chyba, ze zaraz przyjdzie jakies info. :)

dlaczego nie możesz  :(
czekaj są inne sposoby...
1. ciepły prysznic (masujący brzuch i piersi)
2. gorąca kąpiel (ale to mi się wydaje podejrzanie niebezpieczne... można zasłabnąć)
3. mocna kawa
4. olej rycynowy :)

Cześć dziewczyny,

ja to dzisiaj dałam czadu ze spaniem - do 8,30 o dziwo ale ledwo wstałam taki miałam obciążony pęcherz :)

Cześć Jolik, mieszkanko nie do poznania. Wszystko odnowione i powymieniane, łącznie z drzwiami. No i mam teraz osobny pokoik gdzie stoi komp i nikt mi nie przeszkadza :laugh: no i nową piękną sypialnię z garderobą. Wreszcie wszystko ma swoje miejsce i jest porządek. Ale co tam remont. Wy to dopiero jesteście szczęśliwe już z pociechami. Pamiętam jak zawsze mówiłaś że wcześniej urodzisz. Skąd Ty to wiedziałaś???

Karen, nic więcej się wczoraj nie działo?

Efunia, czego Ty się znowu nasłuchałaś w szpitalu? Najpierw odklejanie łożyska teraz te sposoby..... Szkoda że w szpitalach nie dają takich zatyczek do uszu. Teraz jesteś cała zestresowana przez te szpitalne opowieści.

Fajnie że u Małgosi wszystko ok i że miała miły poród.

reklama
hihihihihi... syla ale trafiłaś! wiesz, że miałam stopery do uszu? ;D laski z sali tak chrapały, że umarłego by obudziły, to spałam w zatyczkach ;D

Do góry