reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
ale jak się w dzień nasłuchałam tych ludowych mądrości... ojej!
i to nie tylko od pacjentek!
te sposoby to położne podawały!!!
zwłaszcza rycyna do mnie przemówiła  ;D nie wiem czy bym z kibla zdąyła na porodówkę  ;D

Efunia, trzeba było ich wogóle nie wyciągać ;D

Karen, czyli to będzie jutro, jak Ci przepowiadała Efunia.

Słuchajcie, czy Ewcia dostała w końcu tą pościel z Allegro???? A gdzie ona wogóle się podziewa? Też już urodziła?

Przygotowałam wczoraj to zestawienie o terminach porodu i faktycznych datach + inne informacje, tyle że jest ono w excelu. Wiecie jak mam je tu wkleić żeby było jasno wyraźnie i czytelnie kto jest na jakim etapie....?

reklama
Syla- ja to po prostu wiedziałam :-) Jestem zodiakalną rybą, a one podobno mają wspaniałą intuicję :-D

Karen - powinnaś być szczęśliwa, że będziesz miała swoje bobo przy sobie. NIE BÓJ SIĘ !!!!

Do góry