reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam Wszystkie :-)

FREZJA  coreczka kochana.....nie umiem sie napatrzec na wszystkie fotki naszych boboli- słodziutkie.
Ale miałam noc , nie umiałam zasnac kregosłup strasznie bolał:-( chyab przez te moje okna .Dzis mam w planach posprzątać tylko łazienke bo o 14,00 przychodzi do mnie koleżanka

reklama
Ewciu ja tez mam dzisiaj znajomych , przyjadą około 16 , mężuś strasznie zawiedziony bo chciał być , a będzie niestety w pracy , a tak chciał się z nimi spotkać. Szkoda. Będę musiała sama czynić honory domu.

Alunia dzieki, od razi lepiej sie czyta - powaznie :)

Ja dzisiaj sie wybieram na wielkie poszukiwania polskiego twarogu i polskiego chleba :laugh:
Od jutry ma byc znacznie brzydsza pogoda, wiec koncowke pozadkow zostawiam na jutro i czwartek ;)

to ja sie ciesze ze lepiej z moja pisownia
ja tu tak z doskoku bo piore w zwyklej pralce automatu jeszcze sie nie dorobilismy moze ktos kupi nam w prezencie slubnym
dobra ja spadam bo wlasnie dzwonila moja mamcia ze idzie do mnie myc okna

Cześć dziewczyny !

Frezja- maleństwo słodziutkie, a z tymi grymasami masz rację - rodzice uwielbiaja na nie patrzeć :-)

Orzech - mam nadzieję, że "orzechowiec" Ci smakuje. Qrcze co ja bym dała za kawałeczek :-(

Cześć dziewczyny,
ja dziś super spałam, chyba jednak głowa mnie bolała przerz ten smród łózeczka, teraz łóżeczko wietrzy się w drugim pokoju, a nam się lepiej śpi..
Fajnie jest nie chodzić do pracy, szczególnie, że Kamil też ma troszkę luźniej i mamy czas na spokojne śniadanie i chwilę dla siebie.
Umówiłam się dziś z koleżanką na ploty na mieście, cieszę się, bo nie widziałam jej od początku kwietnia, długo.... I nareszcie zamówiliśmy szafę. Co prawda jeszcze trzeba na nią poczekać, ale nie wiem czy czasem nie zacznę poreządkować tych dotychczasowych miejsc i nie powtyklam rzeczy, które chcę przewalić do nowej w pudła, przynajmniej póki się dobrze czuję posprzątam :)
Alunia,. dużo lepiej się tak czyta, ja również dziękuję.

Mam pytanie do rozdwojonych i do doświadczonych mamuś - powinnam chyba w zakupowym szlaęństwie, ale nie jestem pewna czy tam zajrzą.
Wciąż nie mogę się zdecydować na ile jest mi potrzebny laktator, tzn. jaki - czy elektryczny czy ręczny. Biorę pod uwagę medelę i avent. Czy macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Wiem, że u każdej wszytsko jest inaczej, ale z drugiej strony sklepy są otwarte, a nie mieszkam na pustyni. Czy ręczny na początek mi wystarczy czy szkoda na niego pieniędzy?

reklama
Do góry