reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kochane moje!!!Chcę Wam bardzo serdecznie podziękować za te wszystkie miłe życzenia i gratulacje! Jesteście słodkie!!!
Karen kochana Tobie przede wszystkim dziekuję za słowa otuchy i za to, że przekazywałaś informacje ode mnie na początku!!
Ja tylko znajdę się w tej nowej "rzeczywistości" to pojawię się częsciej na forum-teraz dzidzia jest naj, naj, najważniejsza!
Trzymajcie sie kochane i GRATULACJE TEDDY NA TEGO DZIDZIUNIA!!!

reklama
No to dzisiaj ja pierwsza ;) Dzień Dobry wszystkim!

Witaj Frezyjko! Nareszcie wróciłaś do nas ;D

Kaszu Frezjo córunie prześliczne!!!!!!!!!!!!!!!

Apel do naszych rozdwojonych mamuś dawajcie więcej zdjęć bo ja się napatrzeć na te wasze skarby nie mogę są prześliczne , ach już bym chciała swoją księżniczkę mieć na rękach , zresztą mężuś też juz nie może sie doczekać.

Witam Was wszystkie!!

Doxa Twój synuś śliczniutki, wszystkie te nasze dzidzie są kochane.
Mam nadzieję że niedługo zasypię was zdjęciami Naszego skarbeńka.
Gratuluję kolejnym rozdwojonym- puzno ale szczeże gratuluję.

Magduś trudno mi teraz zajrzeć na forum bo nine mogę się oderwać od małej, a i mąż ma wolne w końcu i on też przesiaduje przy kompie, ale na pewno was nie opuszczę  ;)

Gdyby nie ta próba obrucenia małej to pewnie lepiej bym wspominała CC, Puki co jestem szczęśliwa że mam ją zdrowiutką przy sobie i nic się więcej nie liczy.
Jak mi ją położyli na chwilkę na piersi -to poryczałam się ze szczęścia- to była najcudowniejsza chwilka w moim życiu. Życzę wszystkim nierozdwojonym tak cudownych wrażeń.

Dzień dobry moje kochane, a Wy już plotkujecie od samego rana.
Zgadzam się mamusie dają za mało zdjęć!!!!!!!!!!!!Prosimy o więcej!!!!!!!!!!

reklama
No mam nadzieję , że nie masz zamiaru nas opuszczać , jednak z niecierpliwoscia czekam na relację z porodu . A co do czasu przy komputerze to zdaję sobię sprawę , że mała jest najwazniejsza i bardzo absorbująca i wcale Ci się nie dziwie za bardzo , jednak jak będziesz miała chwilkę to zaglądaj do nas.

Do góry