reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
DZIEN DOBRY WSZYSTKIM MAMUSKA
DZIS MAZ POSZEDL NA 8 DO PRACY I MUSIALAM WCZESNIEJ WSTAC PRANKO WSTAWIONE
ZAPWIEDZIALA MI SIE KOLEZANKA NA MALE PLOTECZKI
DZIDZIA OD SAMEGO RANA LOBUZUJE CHYBA NIE DA POSIEDZIEC

witam,
ja juz po sniadanku :)

Frezja, Kaszu my mimo to, ze jeszcze czekamy rozumiemy dokladnie, ze Wy nie macie teraz tyle czasu.....i tym bardziej jestesmy wdzieczne za kazde slowa ktore pisza nasze pazdziernikowe mamusie ;)

Alunia dzidzia tez sie ciezsy na ploteczki,,bo wiecej mamusi poslucha ;)

Alunia ja mam do Ciebie pytanie....dlaczego piszesz drukowanymi literami?? To jest ogolny sposob krzyczenia przez net a mysle, ze nie chcesz sie przekrzykiwyc z nami ;) Poza tym drukowane litery sie gorzej czyta....ja tak sie przypatruje i czasami piszesz normalnie a czasami drukowanymi i nie widze zadnego klucza do tej zagatki ;)

Orzeszku - witaj. Te nasze mamusie to miały byc październikowe hihhi . Jednak mimo drobnej pomyłki w czasie to naprawdę dobrze , że są i służą mimo braku czasu radą i doswiadczeniem

:laugh: Magda no tak, masz racje powinnam poprawic niescislosc w moim poscie z pazdziernikowych na "nasze Wrzesniowe" ;)??

Orzech to ze pisze drukowanymi to tylko przez to ze jeszcze nie moge sie przyzwyczajc do klawiatury w laptopie i wlacza mi sie CapsLock sorki nie mam zamiaru was przekrzykiwac

tak od razu lepiej i zgodnie , przeciez jeszcze wrzesień mamy przez chwilkę . A tak ogólnie to bardzo mnie ciekawi która zapoczątkuje pażdziernik?

reklama
Do góry