reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Karen mi to w ogóle nie chcieli zrobić USG, stwierdizli, zębym sobie poszła prywatnie a ja i tak mam gdzieś te USG w ośrodku i pojechałam do Wawy an nie, tam mają lepszy sprzęt, bo nowy i dobrych lekarzy do tego. Stwierdziła, ze oni już po 37 tyg. nie robia USG myślałam, że ją rozwalę...wrrrr..
NIe przejmuj się nimi..najważniejsza jest dzidzia,a ona czuje napięcie...

reklama

jezuuuu dziewczyny nie mam sily....juz 3 dzien szlifuje i lakieruje polki  na szafke dla mlodego.....i padam na pysk....mam juz dosc.....dobrze ze robie to na siedzaco bo w przeciwnym razie chybabym padla.....a najgorsze jest to ze wszedzie pelno pylu z wiorkow i wogole tragedia.....syf malaria......kto ma ochote zabawic sie w siostre milosierdzia i za mnie posprzata ;)

ja mam mieć jeszcze robione USG 5 października ;) ale niewiem czy dotrwam do tego dnia,skoro już się ze mną tak dzieje...a to już będzie 4 USG w przychodni... ;) więc właśnie się dziwie że u was jest tak dziwnie z tymi badaniami :)

Patrycja ja już miałam z 15 USG ale wszystkie do 25 tyg no i tak czekam na to USG bo mój gin twierdzi że to ost powinno być koło 38 tyg żeby zobaczyć jak ułożyła się dzidzia

Ja miałam robione USG tydzień temu i nacieszyć się widokiem nie mogłam, bo i tak już niewiele widać. Dzidziuś jest już na tyle duży, że tylko jakieś fragmenty migały mi po ekranie. :(

Ja tez mialam USG tydzien temu, ale to bylo USG do zbadanie wod plodowych i jakies tam jeszcze inne rzeczy.  Zeby sprawdizc jak niunia lezy, ginek maca raczkami.  No i ostatnio jak wstadzil paluszki to mowi ze dotyka mala po glowce bo juz tak nisko lezy.

reklama
Alunia Ja też i  gin badał mnie normalnie na fotelu, ale ostatnim razem jak mnie zbadał to myślałam, że tam umrę i boje się, dlatego porodu jak tak bardzo boli zwykłe badanie to, co dopiero rodzenie.
patrycja pisz, co się z tobą dzieje to będę miała, choć trochę pojęcie czy u mnie się też coś zbliża.

Do góry