reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

EWCIATY OSZALALAS Z TYMI OKNAMI CHCESZ URODZIC PRZED WIZYTA
A CO DO LYKANIA WITAMIN TO LYKALAM PRZEZ 1 MIESIAC I TO WCZESNA WIOSNA
A ZELAZO MUSIALAM LYKAC NA PRZLOMIE MAJ I CZERWCA BO SPADLO MI Z 14,1 NA 11,5 A TERAZ BEZ BRANIA NICZEGO MAM 13,5

reklama
Ze mnie to taki czyscioch ze szok.....musze miec zawsze czysciutko.....nie nawidze balaganu.A za okna sie zielam dlatgeo iz w sypialni nie mam firanek tylko rolety i bardzo szybko widac brudne szyby wiec jak juz umylam dwa wiec i dwa nastepne tez.

Ja zmoim mezem to nie pamietam kiedy sie tak "przytulalismy " Niunia pozamykała swoje mieszkanko na dobre i tatusia nie chce tam wpuscic ;D ;D ;D

czy wam tez tak chce sie spac jak i mi?? musze sie chyba polozyc bo w nocy spac nie moge a w dzien....super mi sie sypia....to jakis koszmar

SHADY ja to w dzien wogole oka nie zmruze...nie potrafie zasnac......na poczatku ciazy czesto byłam spiaca a teraz znow jakis przyplyw energii

Ewcia nam lekarz kazal  :D  Jak bylam na wizycie to ginek do mnie tak, czy uprawiamy sex a ja tak ze ze raczej nie, a on do mnie tak, wie panni ta tabletke co pani dam na wywolanie to, to samo jest w nasieniu meza.  Takze oczywisice bez zadnych akrobacij ale na boczku i spokojnie to tylko moze pomuc.  No i ja przyszlam do domu i mowie do M, niech sie bierze za robote, bo lekarz kazal ;D

JA to wogule nie spie. W nocy wstaje 5/6 razy siku, czasem sie budze i leze bo spac nie moge, no i o 5 rano jestem na nogach, a w dzien to zapomnij.

reklama
Patrycja to co opisujesz to moze byc i przedporodowe jak i zatrucie. Ja wprawdzie nie rodziłam , ale mnie np. " czysci" od dwoch tygodni, co zjem to boli mnie zoladek, a najchetniej to wcale bym nie jadła
Małgoś masz racje- ja codziennie" rodze", a jak przyjdzie co do czego to bede na koncu. ;D

Do góry