reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no i jestem pierwsza. dzien dobry. nie moge spac- brzuch boli jak na okres, o krzyzu nie wspomne. czekam na meza az sie zbudzi i jedziemy na ktg. mam tylko nadzieje, ze nie bede nastepna...

reklama
:)
Witam !!!
Ja tam sobie dziś pospałam troszkę dłużej,
dzidzia z rana okropnie kopała.wrr..myślałam że mi żebra popękają,
ale mimo bólu uwielbiam jak to robi :p

Cześć Dziewczyny
KASZU gratulacje,
PATRYCJA - spóźnione życzenia
U mnie rodzinka, więc raczej siedzę z nimi, a nie przy komputerze, na koncert mi nie dali pójśc, może i słusznie ;)
Wczoraj odebraliśmy zakupy dla Natalki, łózeczko stoi skręcone, ale coś mi się wydaje, że przesadziłam z wielkośćią kołdry.... nie wiem czy w związku z tym nie dokupię drugiej. Ale fajnie jak już sobie to łóżeczko stoi obok naszego łóżka.
Zaczęłam odczuwać, że jestem w ciąży, w ostatnim tygodniu brzuch mi się sporo większy zrobił i w nocy zaczyna mi być średnio wygodnie.... Cieszę się, że dopiero teraz :)

pozdrawiam Was serdecznie

Kaszu napisała,że niestety dzisiaj nie wyjdą ze szpitala, bo maleństwo nie chciało jeść i spadł jej poziom cukru- leży pod kroplówką.Wczoraj ważyła 2370g a przy urodzeniu 2650g, mierzy 56 cm.

reklama
Do góry