reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Orzech, Doxa - dziękuję za miłe słowa , ale to tylko zdjęcia a rzeczywistość jest już troszkę inna hihihi :-)

Po wczorajszym spacerku Tymuś praktycznie resztę dnia przespał, nawet kąpiel była na śpiąco:-) Noc też rewelacyjna. Widocznie spacerki bardzo mu służą :-). Dzisiaj byliśmy razem z maluszkiem w Kościele i na wyborach :-) Zachowywał się jak zwykle nienagannie :-) Kochany synuś !!!
Zresztą wczorajszy spacer był też radością dla mnie. Od ponad miesiąca nigdzie nie wychodziłam bo w szpitalu kazali leżeć. Nie macie pojęcia jak to na mnie podziałało :-D

Ciężko nadrobić zaległości - jak się nie zagląda nawet tylko przez 2 dni.
A ile się zmienia. Gratulacje dla Teddy - jak na razie przewaga chłopaków.

witam
Teddy gratulujemy synia!!! witam w klubie WMPT - wyłamanych mamusiek przed terminem ;D
wyszłam z Kubą na podwórko na kawusię, taka fajna pogoda, a co...
bardzo mu się podobała ta wizyta na powietrzu :D jutro pójdziemy na spacerek :D

Cześć Kobietki,
Cudnie, że TEDDY ma Swojego Krasnala. Gratulacje! Szybciutko wychoszą, to dobrze, nacieszą się jeszcze ładną pogodą!

Jolik, Doxa, Kika,
Cudowne macie Dzieciątka i same slicznie wyglądacie!
Juz niebawem, mam nadzieję dołączą do naszych Małych Dżentelmenów, Małe Lady. Wtedy to będzie galeria!!

reklama
ja musialam odespac ostatnia noc. spalam tylko około 3 h. dałabym głowe sobie obciac, ze rodze. to było okropne.brzuch jak kamien cały dzien.
na ktg powiedzieli, ze sa skurcze przepowiadajace, ale ja juz sama czuje co moj organizm chce przepowiedziec. ;D
małgosiu nie wiem ile jeszcze wytrzymam...mimo tych scisnietych nog ;)

Do góry