Uffff, wkońcu jesteśmy po prenatalnych ! według usg wszystko jest na miejscu prawidłowe, według om 13+2, według usg zawszę jest bobo większy 13+6. Doktor pobrał krew na papp-a i bete, za tydzień wyniki. Dzieciątko było cały czas przytulone do mojego brzuszka, cieżko było zobaczyć bezpośrednio co chowa między nogami, ale lekarz się swoim sposobem po wyrostku stwierdzil, ze jest on prostopadły, wiec na 80% chłopiec (ale za miesiąc mi dokładnie potwierdzi). Moja intuicja zawiodła.. Czułam dziewczynkę , ale tatuś zadowolony
reklama
Heda
Fanka BB :)
Ale się słodko wtulił... schował się jakby nie chciał być podgladany.Uffff, wkońcu jesteśmy po prenatalnych ! według usg wszystko jest na miejscu prawidłowe, według om 13+2, według usg zawszę jest bobo większy 13+6. Doktor pobrał krew na papp-a i bete, za tydzień wyniki. Dzieciątko było cały czas przytulone do mojego brzuszka, cieżko było zobaczyć bezpośrednio co chowa między nogami, ale lekarz się swoim sposobem po wyrostku stwierdzil, ze jest on prostopadły, wiec na 80% chłopiec (ale za miesiąc mi dokładnie potwierdzi). Moja intuicja zawiodła.. Czułam dziewczynkę , ale tatuś zadowolony
Uffff, wkońcu jesteśmy po prenatalnych ! według usg wszystko jest na miejscu prawidłowe, według om 13+2, według usg zawszę jest bobo większy 13+6. Doktor pobrał krew na papp-a i bete, za tydzień wyniki. Dzieciątko było cały czas przytulone do mojego brzuszka, cieżko było zobaczyć bezpośrednio co chowa między nogami, ale lekarz się swoim sposobem po wyrostku stwierdzil, ze jest on prostopadły, wiec na 80% chłopiec (ale za miesiąc mi dokładnie potwierdzi). Moja intuicja zawiodła.. Czułam dziewczynkę , ale tatuś zadowolony
gratulacje ostatnio tyle tu chłopaczków, że jak któraś wraca z USG, to wiem co będzie dalej haha
maluszek jaki cudny
Dokładnie taki wtulony był w mój brzusio i nie chciał się przekręcić. Hehe u ciebie już znana płeć ? (przepraszam nie czytam na bieżąco ostatnio wszystkiego)Ale się słodko wtulił... schował się jakby nie chciał być podgladany.
Heda
Nie... Moje bobo się chwało i nie chciało nam zdradzić tej tajemnicy. Może przy następnym USG... Tak z grubsza jest mi wszystko jedno bo chłopca jeszcze nie mamy a dziewczynka będzie ekonomiczną wersją bo wszystko jest już w domu ciuszki zabawki kocyki... gdybym mogła wybierać zdecydowanie wybrała bym kolejną pannę... Ale chłopiec napewno ucieszy tatę... i dziadkówDokładnie taki wtulony był w mój brzusio i nie chciał się przekręcić. Hehe u ciebie już znana płeć ? (przepraszam nie czytam na bieżąco ostatnio wszystkiego)
Jak już chłopak to rzadko się zmienia na dziewczynkę gorzej w drugą stronęKurczę...u nas powiedział że napewno to będzie wiadomo po porodzie ale że chłopak
patuśka
Zgadza się, choć ja byłam takim przypadkiem, do samego końca mówili mamie, że będę chlopcem [emoji23] [emoji23]Jak już chłopak to rzadko się zmienia na dziewczynkę gorzej w drugą stronę
Heda
To sie mama zdziwiła na porodowce...[emoji12]Zgadza się, choć ja byłam takim przypadkiem, do samego końca mówili mamie, że będę chlopcem [emoji23] [emoji23]
patuśka
Właśnie musze podpytać czy miala niespodzianke faktycznie po porodzie, czy jakos w 9 miesiącu juz wiedziala kto w brzuchu siedzi pewności nie mam. Ale wiem ze bylo ogromne zdziwienie.To sie mama zdziwiła na porodowce...[emoji12]
reklama
Natalia91
Tak było z moja siostra [emoji16] cała ciążę mówili chłopak a wyszła dziewczyna [emoji28] al wtedy i usg było inne.Zgadza się, choć ja byłam takim przypadkiem, do samego końca mówili mamie, że będę chlopcem [emoji23] [emoji23]
Teraz mam nadzieję że już też mój chłopak zostanie chłopakiem [emoji16]