reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

Ja miałam do 13tc ciąży usg dopochwowe. Lekarz na 1 wizycie mi to od razu powiedzial, że tak będzie. I super widziałam wszystko. A teraz jak byłam to już robił przez brzuch no i takie szare, słabe to było. No ale cóż. Wiadomo jakby bylo usg 3d albo 4d to byloby super :p

reklama
Gratuluję udanych wizyt! :) moja macica jest dla mnie łaskawa i przestała plamić ;) odstawiono mi dziś zupełnie zastrzyki przeciwwymiotne, więc trochę bałam sie jak zareaguje na to mój refluks/zgaga. Cały dzień jem jak szalona co godzine muszę coś podjadac iiii wymiotow nie ma :D po jutrzejszym usg prawdopodobnie upragniony wypis. Mam nadzieje ze u Malnstwa w brzuszku wszystko w porządku, wolalabym czuc juz kopniaki i wiedziec ze nic mu sie nie dzieje. Tesknie za swoim wygodnym łóżkiem... kolorowych snów wszystkim x2 :)

Gratuluję udanych wizyt! :) moja macica jest dla mnie łaskawa i przestała plamić ;) odstawiono mi dziś zupełnie zastrzyki przeciwwymiotne, więc trochę bałam sie jak zareaguje na to mój refluks/zgaga. Cały dzień jem jak szalona co godzine muszę coś podjadac iiii wymiotow nie ma :D po jutrzejszym usg prawdopodobnie upragniony wypis. Mam nadzieje ze u Malnstwa w brzuszku wszystko w porządku, wolalabym czuc juz kopniaki i wiedziec ze nic mu sie nie dzieje. Tesknie za swoim wygodnym łóżkiem... kolorowych snów wszystkim x2 :)
Martyna na takie wiadomości czekałam ;) mam nadzieję że to będzie twoja jednorazowa wycieczka do szpitala i teraz już będzie tylko dobrze. Kolorowych snów ;)

reklama
Do góry