reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

reklama
Ja nie mam żadnych preferencji:p mam chłopczyka, M chciałby dziewczynkę, ja nastawiam sie na drugiego synka choć po ostatnim USG cos mi sie wydaje ze jednak jest dziewczynka, wszyscy zresztą tak mówią wkoło:p jak sie myle i ja i reszta to będzie synus z urodą dziewczynki:D

U nas w domu chłopczyk więc fajnie było by gdyby teraz się potwierdziło to co mówiła dr na prenatalnych i była dziewczynka, ale z chłopca też będę się cieszyła przynajmniej nie będę musiała w przyszłości swojej sypialni oddawać :D

Po wizycie. Z dobry wieści Pani doktor nic nie widziała więc prawdopodobnie brzuszek się zamknął:)

Z mniej dobrych z dziewczynki chyba zrobił się chłopak
...
Właśnie połączyłam fakty...tak kalafior ciazowy i trybienie na najwyższym poziomie [emoji28] Tobie dr Burek na prenatalnych powiedział że będzie dziewczynka a teraz u prowadzącego wyszedł chłopiec? [emoji44] mi Burek powiedział że będzie chłopiec...mam nadzieję że się nie pomylił i na wizycie u mojego gina nie wyjdzie nagle dziewczynka [emoji44]

Właśnie połączyłam fakty...tak kalafior ciazowy i trybienie na najwyższym poziomie [emoji28] Tobie dr Burek na prenatalnych powiedział że będzie dziewczynka a teraz u prowadzącego wyszedł chłopiec? [emoji44] mi Burek powiedział że będzie chłopiec...mam nadzieję że się nie pomylił i na wizycie u mojego gina nie wyjdzie nagle dziewczynka [emoji44]
No powiedział , że raczej dziewczynka. Dzisiaj pytam lekarki , czy czasem nic nie urosło, a ona że chyba tak o_O;)

reklama
Do góry