reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z wizyt

reklama
Ja nie mam żadnych preferencji:p mam chłopczyka, M chciałby dziewczynkę, ja nastawiam sie na drugiego synka choć po ostatnim USG cos mi sie wydaje ze jednak jest dziewczynka, wszyscy zresztą tak mówią wkoło:p jak sie myle i ja i reszta to będzie synus z urodą dziewczynki:D

U nas w domu chłopczyk więc fajnie było by gdyby teraz się potwierdziło to co mówiła dr na prenatalnych i była dziewczynka, ale z chłopca też będę się cieszyła przynajmniej nie będę musiała w przyszłości swojej sypialni oddawać :D

Po wizycie. Z dobry wieści Pani doktor nic nie widziała więc prawdopodobnie brzuszek się zamknął:)

Z mniej dobrych z dziewczynki chyba zrobił się chłopak
...
Właśnie połączyłam fakty...tak kalafior ciazowy i trybienie na najwyższym poziomie [emoji28] Tobie dr Burek na prenatalnych powiedział że będzie dziewczynka a teraz u prowadzącego wyszedł chłopiec? [emoji44] mi Burek powiedział że będzie chłopiec...mam nadzieję że się nie pomylił i na wizycie u mojego gina nie wyjdzie nagle dziewczynka [emoji44]

Właśnie połączyłam fakty...tak kalafior ciazowy i trybienie na najwyższym poziomie [emoji28] Tobie dr Burek na prenatalnych powiedział że będzie dziewczynka a teraz u prowadzącego wyszedł chłopiec? [emoji44] mi Burek powiedział że będzie chłopiec...mam nadzieję że się nie pomylił i na wizycie u mojego gina nie wyjdzie nagle dziewczynka [emoji44]
No powiedział , że raczej dziewczynka. Dzisiaj pytam lekarki , czy czasem nic nie urosło, a ona że chyba tak o_O;)

reklama
Do góry