reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

reklama
Wiadomość od mrozik:
Jestem na badaniach. Lekarce nie podoba się zmienność z ktg. Będą mi je powtarzać za pół godziny. Jak nie będzie zmiany to zostaje na patologii

moniskabe

Hej. Co tam na forum? U nas OK. Mieli nas dzisiaj wypisać, ale zostajemy bo niunio urodził się w 37 tc i chcą go jeszcze poobserwować, a ja nie mam pokarmu póki co i mam już pokaleczone piersi. Pozdrawiam was gorąco.

wiadomość od Izy:

Jestem na porodówce. Przed chwilą przebili mi pęcherz płodowy. Trzymajcie kciuki.Pozdrawiam.

Wiadomość od ramari:
Hej, jestem na porodówce, czekam aż się zwolni miejsce, bo jestem 7 rodzącą, na razie rozwarcie 1 cm, więc pewnie trochę to potrwa. Pozdrowienia

Wiadomości od Patinkakrk:
02.03.2010
No ja zostaję w szpitalu. Skurcze co 5minut rozwarcie na 4-5cm. Jak bedzie coś wiecej to dam znać.
03.03.2010.
Cześć. Ja cierpiałam całą noc ze skurczami co 3minuty mega ból był a rozwarcie tylko na 4cm niestety. Więc czekam na obchów lekarzy i będą mi wywoływać. Jestem wykończona.

Wiadomośc od Effy:
Hej! My nadal w szpitalu. Mała ma żółtaczkę bilirubina nie jest na tyle duża by wsadzić ją pod lampy ale do domu też nie puszczą. Czekamy za dzisiejszymi wynikami a mnie już wszystko boli najbardziej cycki! Idzie się wściec! Buziaki dla wszystkich mam i przyszłych mam.

monikasbe

Wiadomość od Agniesiak 85: Kochane jestem z Bartusiem w szpitalu podejrzewają jakąś infekcję. Miał robione dziś zdjęcie płuc. Jak narazie jest w inkubatorze. Pomódlcie się za mojego synka. Takiego smsa dostałam od Madzia84. Jestem w szpitalu i nie mam jak dodać na forum tej wiadomości.

Wiadomość od ramari:

O 16.35 przyszedł na świat sn nasz synuś Przemek, jest malutki - waży 2300 i ma 49 cm. Dostał 10 pkt, jestem szczęśliwa. pozdrawiam

reklama
wiadomośc od Izy:

Mój cud przyszedł na świat SN o godz. 15.35:-D
Wagę i miarę córeczki będę znała później. Na razie wiem tyle, że jest słodka i dostała 10 pkt:-D

i jeszcze drugi sms:

Moje cudeńko ma 3580 g wagi i 56 cm długości:-D
Hi,hi moje 3 i pól kilo szczęścia;-)

Do góry