reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

reklama
Wiadomość od mrozik:
Jestem na badaniach. Lekarce nie podoba się zmienność z ktg. Będą mi je powtarzać za pół godziny. Jak nie będzie zmiany to zostaje na patologii

moniskabe

Hej. Co tam na forum? U nas OK. Mieli nas dzisiaj wypisać, ale zostajemy bo niunio urodził się w 37 tc i chcą go jeszcze poobserwować, a ja nie mam pokarmu póki co i mam już pokaleczone piersi. Pozdrawiam was gorąco.

wiadomość od Izy:

Jestem na porodówce. Przed chwilą przebili mi pęcherz płodowy. Trzymajcie kciuki.Pozdrawiam.

Wiadomość od ramari:
Hej, jestem na porodówce, czekam aż się zwolni miejsce, bo jestem 7 rodzącą, na razie rozwarcie 1 cm, więc pewnie trochę to potrwa. Pozdrowienia

Wiadomości od Patinkakrk:
02.03.2010
No ja zostaję w szpitalu. Skurcze co 5minut rozwarcie na 4-5cm. Jak bedzie coś wiecej to dam znać.
03.03.2010.
Cześć. Ja cierpiałam całą noc ze skurczami co 3minuty mega ból był a rozwarcie tylko na 4cm niestety. Więc czekam na obchów lekarzy i będą mi wywoływać. Jestem wykończona.

Wiadomośc od Effy:
Hej! My nadal w szpitalu. Mała ma żółtaczkę bilirubina nie jest na tyle duża by wsadzić ją pod lampy ale do domu też nie puszczą. Czekamy za dzisiejszymi wynikami a mnie już wszystko boli najbardziej cycki! Idzie się wściec! Buziaki dla wszystkich mam i przyszłych mam.

monikasbe

Wiadomość od Agniesiak 85: Kochane jestem z Bartusiem w szpitalu podejrzewają jakąś infekcję. Miał robione dziś zdjęcie płuc. Jak narazie jest w inkubatorze. Pomódlcie się za mojego synka. Takiego smsa dostałam od Madzia84. Jestem w szpitalu i nie mam jak dodać na forum tej wiadomości.

Wiadomość od ramari:

O 16.35 przyszedł na świat sn nasz synuś Przemek, jest malutki - waży 2300 i ma 49 cm. Dostał 10 pkt, jestem szczęśliwa. pozdrawiam

reklama
wiadomośc od Izy:

Mój cud przyszedł na świat SN o godz. 15.35:-D
Wagę i miarę córeczki będę znała później. Na razie wiem tyle, że jest słodka i dostała 10 pkt:-D

i jeszcze drugi sms:

Moje cudeńko ma 3580 g wagi i 56 cm długości:-D
Hi,hi moje 3 i pól kilo szczęścia;-)

Do góry