reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sms-y i wiadomości z porodówek i nie tylko BEZ KOMENTARZY

reklama
Cześc Dziewczyny
Dostałam wczoraj sms od Katamisz.
Napisała, że jest z Małą Gracjaną w szpitalu, bilirubina 8 i zabrali ją do szpitala i dodatkowo ma jakąś infekcję gardła. Dostała antybiotyk. Prosi o kciuki!!!

Trochę dziwne, że Małą zabrali do szpitala z taką bilirubiną, moja Julcia miała w poniedziałek 13 i jest w domku. Pediatra powiedział, że nie jest wysoka a najważniejsze że jest u Julii spadek bilirubiny, bo miała tydzień wcześniej już poziom 15.9.

mam najnowsze wieści od AgatyT

" Od 9 do 18 byłam pod kroplówką..Dali mi trochę przerwy i od 20 znów leżę podłączona pod ktg i kroplówkę...Efektów brak :-( jak dziś nic nie da to jutro mam przerwę i coś będą ze mną robić w piątek. Jutro po obchodzie mam się czegoś więcej dowiedzieć. Normalnie masakra! Jestem wykończona...Dzięki za kciuki! Buziaki! "

jak widać moje kciuki niewiele się zdają więc proszę w imieniu naszej Agi o wasze &&&&&&&

nasza AgataT właśnie mi napisała (pytałam jak się czuje i czy dziś ma mieć kolejną prowokację):

" Hej. Tak właśnie mi się kroplówka kończy. Niestety 3 nieskuteczna. Popołudniu mam mieć cięcie...Już się boję! 3majcie kciuki...:tak: buziaki dla Wszystkich!!! Odezwę się jak już będę po. :* "

kciuki za AgateT i za jej Antosia mocno zaciśnięte, więc dziś przyjdzie na świat kolejny mały przystojniak ;)

reklama
Napisałam esa do mamusiczerwcowej czy akcja idzie jak burza, co się dzieje i czy bobolin może jest juz z nimi, odpisał mąż !! :

"Cześc no bobo już jest. Jest śliczny, ale Kasia miała komplikacje i musieli cesarkę zrobic. Właśnie czekam na żonę"

No więc mamusiu !! Nasze gratulacje !! Masz już szkrabika ze sobą !! Cieszę się straszliwie !! :)

Do góry