reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

Hej tu patinka1985. Podłączyli mi znowu Fenoterol. Skurcze czuję dalej ale KTG ich nie zapisało. Mój doktor rozważa cesarkę bo Franek ma 3300 g i ewidentnie chce wyjść na świat. Teraz leżę i mam DOŚĆ. Wyć mi się chcę. Szyjki już nie mam, a rozwarcie na opuszek. Jestem załamana. Trzymajcie się!

reklama
Wiadomość od AniaSkrzat:

"01.03. o godzinie 20.50 urodził sie Kubuś siłami natury 3290 i 54cm. odezwe sie jak wroce do domciu."

Patinka

Hej. Ale zazdroszcze Monisce. Mój doktor bedzie po poludniu i wtedy sie dowiem jakie ma plany wobec mnie . Narazie mam kroplowke do jutra bo na Ktg sa skurcze i ja też je czuje co jakis czas. Maly sie rozpycha i to mnie cieszy ze z nim wszystko ok. A ja juz powoli mam dosc. Musze dac rade. Buziaki i pozdr.

moja korespondencja z AniąSkrzat:

ja: "Ania zdaje Ci relacje: jestes pierwsza marcowka. MoniSkaBe urodzila dzis synka 3090, 52cm SN. Patince wstrzymuja porod!''

Ania: "U nas wszystko ok. Dzieki za wiadomosci, pozdrowienia dla wszystkich, trzymam kciuki za was dziewczyny :)"

(Ania przysłała zdjęcie)

Ja: "Sliczny Kubus. Wszystkie czekamy na Twoja opowiesc z porodowki, bo szybko Ci ten porod minal. Pozdrawiamy :D"'

Ania: "W szpitalu wszyscy byli w szoku, normalnie zrobilam furore bo przyjechalam z 8 centymetrowym rozwarciem. to cud ze w drodze nie urodzilam. Pozdrawiam"

Załączniki

• Zdj__cie0048 (1)..jpg
    Zdj__cie0048 (1)..jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Patinka

Poród beda zatrzymywać do 38 tygodnia. Pózniej sie okaże. Prawdopodobnie bez dziecka juz nie wyjde. Jestem zmeczona psychicznie, bo wczoraj byłam pewna ze bede nasz najwiekszy skarb tulic w ramionach. Buziaki dla dzieczyn na BB.

Do góry