reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

Hej tu patinka1985. Podłączyli mi znowu Fenoterol. Skurcze czuję dalej ale KTG ich nie zapisało. Mój doktor rozważa cesarkę bo Franek ma 3300 g i ewidentnie chce wyjść na świat. Teraz leżę i mam DOŚĆ. Wyć mi się chcę. Szyjki już nie mam, a rozwarcie na opuszek. Jestem załamana. Trzymajcie się!

reklama
Wiadomość od AniaSkrzat:

"01.03. o godzinie 20.50 urodził sie Kubuś siłami natury 3290 i 54cm. odezwe sie jak wroce do domciu."

Patinka

Hej. Ale zazdroszcze Monisce. Mój doktor bedzie po poludniu i wtedy sie dowiem jakie ma plany wobec mnie . Narazie mam kroplowke do jutra bo na Ktg sa skurcze i ja też je czuje co jakis czas. Maly sie rozpycha i to mnie cieszy ze z nim wszystko ok. A ja juz powoli mam dosc. Musze dac rade. Buziaki i pozdr.

moja korespondencja z AniąSkrzat:

ja: "Ania zdaje Ci relacje: jestes pierwsza marcowka. MoniSkaBe urodzila dzis synka 3090, 52cm SN. Patince wstrzymuja porod!''

Ania: "U nas wszystko ok. Dzieki za wiadomosci, pozdrowienia dla wszystkich, trzymam kciuki za was dziewczyny :)"

(Ania przysłała zdjęcie)

Ja: "Sliczny Kubus. Wszystkie czekamy na Twoja opowiesc z porodowki, bo szybko Ci ten porod minal. Pozdrawiamy :D"'

Ania: "W szpitalu wszyscy byli w szoku, normalnie zrobilam furore bo przyjechalam z 8 centymetrowym rozwarciem. to cud ze w drodze nie urodzilam. Pozdrawiam"

Załączniki

• Zdj__cie0048 (1)..jpg
    Zdj__cie0048 (1)..jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Patinka

Poród beda zatrzymywać do 38 tygodnia. Pózniej sie okaże. Prawdopodobnie bez dziecka juz nie wyjde. Jestem zmeczona psychicznie, bo wczoraj byłam pewna ze bede nasz najwiekszy skarb tulic w ramionach. Buziaki dla dzieczyn na BB.

Do góry