reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

Wiadomość od aneczka2405

Ja od rana jestem na porodówce. W nocy miałam zakładane dwa baloniki i rano już miałam 4cm rozwarcie i niestety powiększyło się tylko o 1 cm. Teraz leżę pod kroplówką aby wzmocnić skurcze. Miałam już zastrzyk na rozwarcie i nic nie pomógł a poza tym przebijali mi jeszcze pęcherz płodowy;( czuję się fatalnie, jestem zmęczona, obolała i nie wiem ile jeszcze wytrzymam ;( a jeszcze się dowiedziałam że może mnie czekać cesarka ;(.

reklama
wiadomość od mrozik:
o 15.25 urodziła się nasza córeczka. sn. Waga 3100 długość 55 cm. Dostała 10 pkt. Było całkiem łatwo i odbyło się bez nacięcia i pęknięć. Położna była super

4.03. o godz. 13.35 / 39,6 tc / SN / urodziła się nasza córeczka Majeczka 3450 g i 56 cm 10 pkt poród trwał 3,5 h :tak:
POZDRAWIAMY WSZYSTKIE MARCÓWECZKI
;-)!!!

Szczerze, to trochę mi głupio, bo dostałam za 10 ósma smsa, ale nie wiem od kogo:zawstydzona/y: Numer zaczyna się od 7... więc podobny do tego, który podała mi candy, ale to nie ten sam. Chociaż sądząc po tym, co candy wczoraj pisała o odejściu wód, to pewnie ona. Wklejam:

Leze pod ktg skurcze co trzy minuty bolesne jak jasna cholera kiedy to sie skonczy a i rozwarcie 4 cm
edytowane:

tak, to na pewno candy:tak::tak:

Ostatnia edycja:
"Czesc. Tu Karalajna z BB. Jestem w szpitalu, bo na spacerze zlapal mnie bol. Nie porodowy ale sie martwilam i pojechalam na IP. I juz tu mnie zostawili, na obserwacji.. Pozdrawiam dziewczyny :-) "

reklama
Do góry