reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

Hej! Musze poczekać z przebiciem pęcherza za dużo kobietek rodzi :-) i nie ma dla mnie położnej :-) Mam nadzieje, że nie dojdą kolejne:-) Pozdrawiam

reklama
Hej. Tu Kasaii. Wczoraj urodziła się nasz Córeczka. Bratu w urodziny :) 3930 i 60 cm :) Wszystko jest ok. Ja i mała czujemy się dobrze. Pozdrowienia.

Odpisałam jej, że właśnie się zastanawiałam wczoraj czy nie urodziła przypadkiem, ponieważ jej nie było.

Kasaii.
Dzięki :) Mała tfu tfu jest na razie mega grzeczna. Aż mi się nudzi :) udało mi się urodzić bez nacięcia ale poród cięższy od pierwszego zdecydowanie.

"Hej tu Agniesiak85. Leze w szpitalu, mialam bardzo wysokie ciśnienie krwi, robili mi KTG, skurcze coraz wyraźniejsze, brzuszek pobolewa. Na CC wezma mnie dopiero wtedy, gdy bede miala skurcze juz takie wyrazniejsze. Narazie leze na obserwacji. Pozdrawiam brzuszki!"

info od mag349:

"Dziś rano Emilkowi zaczęło spadać tętno. Urodził się po 7 przez cc. Waga 3750g i ma 57cm. Tyle wiem. Ja jestem jednym wielkim bólem, ale mój Klusek jest zdrowy. Buziaki ! "

Effa
O 13.15 przebili mi pęcherz teraz czekamy czy skurcze sie rozbujają. Jak narazie mój organizm skutecznie sie broni przed wszelkimi działaniami z zewnątrz.
Zapytałam czy bolał przebicie i czy dużo wód wypłynęło.

nie, ni bolalo tylko nieprzyjemne były paluchy położnej oj lał się , lało od czasu do czasu nadal leje. Galoty i podpachy mam jak na słonia! Skurcze sie pojawiły.

Wiadomość od Igi

Jestem od was uzalezniona:) jeszcze czekam. W szpitalu brak miejsc wiec leze sobie na ip i czekam na moja pania doktor co zaczyna dyzur o 20tej. Mam juz niestety skurcze dosyc bolesne. Ale z hania wszystko dobrze i za jakies 2godz bedzie pewnie z nami.

Witam - 21.02.2010 urodziła się Nasza córeczka Patrycja ( nie Kamilka jednak:-)
Waga 3.400 długosć 57 cm - poprzez CC. Jesteśmy w domku od wczoraj, czujemy sie super! Pozdrawiamy gorąco!!!

reklama
Do góry