reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja to sobie wszystko obmyśliłam.
Mi pasują wszystkie ciepłe miesiące, bo my oboje zimowi. Ale będzie, co będzie.

Jedynie grudniowego dzieciaka nie chcę. Jeszcze by termin na 24-25-26 wypadł i dupa…Także ten…w marcu będziemy się starać na pół gwizdka xD.

Na pewno budzić się o 4:30 na seks nie będziemy.

reklama
Haha ja też dziś sprawdzałam kiedy był by porod jakbym zaszła w paź 🤣 u mnie wychodzi końcówka czerwca ale że na 99% będzie cc to pewnie gdzieś w drugiej połowie. Chciałabym w czerwcu, taki spóźniony prezencik urodzinowy bym miała bo ja jestem z 6.06 :) mój synek urodził się 8.03 najpiękniejszy prezent na dzień kobiet 🥰 to tak apropo dat :)

Ja to sobie wszystko obmyśliłam.
Mi pasują wszystkie ciepłe miesiące, bo my oboje zimowi. Ale będzie, co będzie.

Jedynie grudniowego dzieciaka nie chcę. Jeszcze by termin na 24-25-26 wypadł i dupa…Także ten…w marcu będziemy się starać na pół gwizdka xD.

Na pewno budzić się o 4:30 na seks nie będziemy.
Ja chciałam urodzić 6 stycznia, bo męża śp. ukochany dziadek z 4.01, małż z 5.01, więc tak pasuje po kolei :D Ale czy doczekam z wyluzowaniem i odpuszczeniem do marca/kwietnia to nie wiem :p

Ja chciałam urodzić 6 stycznia, bo męża śp. ukochany dziadek z 4.01, małż z 5.01, więc tak pasuje po kolei :D Ale czy doczekam z wyluzowaniem i odpuszczeniem do marca/kwietnia to nie wiem :p
Ej, ja swoje (śp) dziecko miałam mieć na początku stycznia w okolicach moich urodzin (ja jestem z 7), ale chyba słyszało, że mi nie pasowało, że zabierze moje show xD.
Styczeń nie jest taki zły, zawsze byłam najstarsza w klasie xD.

Jeju, ale mnie się czarny humor dziś trzyma i piłam tylko piwko 0,0%😝.

Ej, ja swoje (śp) dziecko miałam mieć na początku stycznia w okolicach moich urodzin (ja jestem z 7), ale chyba słyszało, że mi nie pasowało, że zabierze moje show xD.
Styczeń nie jest taki zły, zawsze byłam najstarsza w klasie xD.

Jeju, ale mnie się czarny humor dziś trzyma i piłam tylko piwko 0,0%😝.
Może właśnie odczarujesz tę datę! :D Chociaż nie wiem, czy to dobry pomysł... Ja się urodziłam za pięć rocznica śmierci mamy mojej mamy i tak jej co roku przypominam tę traumę.

reklama
Ja przygarnę dziecko kiedykolwiek 😍😍😍😍 w moje urodziny albo w święta, niech kradnie wszystkie imprezy byle tylko było 🥺 i oczywiście w każdym cyklu sprawdzam, kiedy się urodzi (obecnie +/- 7 czerwca) oraz mam zaplanowane kiedy i w jaki sposób (za każdym razem inny) poinformuję męża i resztę zainteresowanych… 🔫💀

Do góry