W bardzo ładnych miesiącach .Jak zajdziemy w październiku to kiedy będziemy rodzic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W bardzo ładnych miesiącach .Jak zajdziemy w październiku to kiedy będziemy rodzic?
Tylko że ten…końcówka czerwca to już rak.O jak jest szansa na czerwiec to biere nie chce raka
Aż sprawdziłam, 22 czerwca do 22 lipca jest raczek. To cesarka na żądanie albo owu w późnym październikuTylko że ten…końcówka czerwca to już rak.
Tylko że ten…końcówka czerwca to już rak.
Może pisałaś , a czemu musisz mieć Cc?Ale muszę mieć cc to każe sobie wyjąć tydzień wcześniej
Aż sprawdziłam, 22 czerwca do 22 lipca jest raczek. To cesarka na żądanie albo owu w późnym październiku
E to ja to samo miałam, jestem bezżylna xd
Sprawdzałam! Zdrowo będzie od połowy czerwca do końca lipca
Wiesz, w sumie nikt nie chce raczka.Ale muszę mieć cc to każe sobie wyjąć tydzień wcześniej