Zazuu
Fanka BB :)
Może pisałaś , a czemu musisz mieć Cc?
Straciłam 4 ciążę i mam 2 macice. Myślę, że jak dojdę do jakiegoś bezpiecznego etapu to moja lekarka wyjmie ze mnie to dziecko natychmiast
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może pisałaś , a czemu musisz mieć Cc?
To mi pewnie jeszcze wszystko się odezwie. Na razie to mam zmasakrowana lewą rękę bo nie mogły założyć wenflonu.
Jak zajdziemy w październiku to kiedy będziemy rodzic?
Ja bym musiała rodzić trochę po terminie, żeby ustrzelić swoje imieninyJa wg kalendarza bym 7 lipca miała rodzić..... W 33 rocznicę ślubu moich rodziców wymarzona data
No aleeee najpierw trzeba zajść
Masochistka xD!Mi z okresu wypada 30 czerwca i spoko, bo ja chce raka
Ja miałam zmasakrowane obie ręce. Jak powiedziały, że można spróbować ze stopy to ... zemdlałam
Wszystko zależy od owulacji, ale zakładając test 14dpo to termin po między 10 czerwca, a 10 lipca
Mi z okresu wypada 30 czerwca i spoko, bo ja chce raka i na pewno urodzę 17 lipca xD już mówiłam
Ja bym musiała rodzić trochę po terminie, żeby ustrzelić swoje imieniny
Ja miałam zmasakrowane obie ręce. Jak powiedziały, że można spróbować ze stopy to ... zemdlałam
Wszystko zależy od owulacji, ale zakładając test 14dpo to termin po między 10 czerwca, a 10 lipca
Mi z okresu wypada 30 czerwca i spoko, bo ja chce raka i na pewno urodzę 17 lipca xD już mówiłam
To może coś z krzepliwością krwi masz nie ten tegesNo wiesz miałam przez pępek wprowadzaną kamerę, tę największą rurę z laparoskopu. No i też jestem siniakowa. Puknę się gdzieś i zaraz siniak a co dopiero po operacji
Polecam lwyO jak jest szansa na czerwiec to biere nie chce raka