reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Jakby nam się udało w tym cyklu (🤞🏻), to termin byłby gdzieś na 14-16.06.
Byłby to niezły chichot losu, bo 16.06 miałam łyżeczkowanie.

I na odchodne położnym rzuciłam: „To do zobaczenia za rok. Już po właściwej stronie.”
Ja też jakby w tym cyklu się udało, to termin wypada na jakoś 13.06 ❤️ również wolałabym poród w ciepłe miesiące..a sama jestem z października 😝. Nawet cholernie lało jak moja mamuśka ze szpitala ze mną wychodziła.

Kurłaaaa.. ja to bym chciała wiedzieć kiedy będę miała pierwszy normalny cykl żeby się starać 😁🤣🤣 ale jakbym miała sobie wybierać to bym chciała takie lipcowe sierpniowe bobo 😁 BTW. Kiedy mogę wydupczyć męża po laparo? Tak myślę, że dam sobie jeszcze 3 dni i spróbuję... Bo baba bez bolca dostaje...🤣😁🤯 Gdyby nie to, że CP to bym miała termin na 15.05.2023🤷 Życie! 🤷

Straciłam 4 ciążę i mam 2 macice. Myślę, że jak dojdę do jakiegoś bezpiecznego etapu to moja lekarka wyjmie ze mnie to dziecko natychmiast 😂
Dwie macice? No to dlaczemu nie może być tak że też są 2 owulacje i potem dwa bąble mieszkające w osobnych domkach? Bez sensu że natura tego nie ogarnęła jak już dała dwie macice....

reklama
Do góry