reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja to sobie wszystko obmyśliłam.
Mi pasują wszystkie ciepłe miesiące, bo my oboje zimowi. Ale będzie, co będzie.

Jedynie grudniowego dzieciaka nie chcę. Jeszcze by termin na 24-25-26 wypadł i dupa…Także ten…w marcu będziemy się starać na pół gwizdka xD.

Na pewno budzić się o 4:30 na seks nie będziemy.

reklama
Haha ja też dziś sprawdzałam kiedy był by porod jakbym zaszła w paź 🤣 u mnie wychodzi końcówka czerwca ale że na 99% będzie cc to pewnie gdzieś w drugiej połowie. Chciałabym w czerwcu, taki spóźniony prezencik urodzinowy bym miała bo ja jestem z 6.06 :) mój synek urodził się 8.03 najpiękniejszy prezent na dzień kobiet 🥰 to tak apropo dat :)

Ja to sobie wszystko obmyśliłam.
Mi pasują wszystkie ciepłe miesiące, bo my oboje zimowi. Ale będzie, co będzie.

Jedynie grudniowego dzieciaka nie chcę. Jeszcze by termin na 24-25-26 wypadł i dupa…Także ten…w marcu będziemy się starać na pół gwizdka xD.

Na pewno budzić się o 4:30 na seks nie będziemy.
Ja chciałam urodzić 6 stycznia, bo męża śp. ukochany dziadek z 4.01, małż z 5.01, więc tak pasuje po kolei :D Ale czy doczekam z wyluzowaniem i odpuszczeniem do marca/kwietnia to nie wiem :p

Ja chciałam urodzić 6 stycznia, bo męża śp. ukochany dziadek z 4.01, małż z 5.01, więc tak pasuje po kolei :D Ale czy doczekam z wyluzowaniem i odpuszczeniem do marca/kwietnia to nie wiem :p
Ej, ja swoje (śp) dziecko miałam mieć na początku stycznia w okolicach moich urodzin (ja jestem z 7), ale chyba słyszało, że mi nie pasowało, że zabierze moje show xD.
Styczeń nie jest taki zły, zawsze byłam najstarsza w klasie xD.

Jeju, ale mnie się czarny humor dziś trzyma i piłam tylko piwko 0,0%😝.

Ej, ja swoje (śp) dziecko miałam mieć na początku stycznia w okolicach moich urodzin (ja jestem z 7), ale chyba słyszało, że mi nie pasowało, że zabierze moje show xD.
Styczeń nie jest taki zły, zawsze byłam najstarsza w klasie xD.

Jeju, ale mnie się czarny humor dziś trzyma i piłam tylko piwko 0,0%😝.
Może właśnie odczarujesz tę datę! :D Chociaż nie wiem, czy to dobry pomysł... Ja się urodziłam za pięć rocznica śmierci mamy mojej mamy i tak jej co roku przypominam tę traumę.

reklama
Ja przygarnę dziecko kiedykolwiek 😍😍😍😍 w moje urodziny albo w święta, niech kradnie wszystkie imprezy byle tylko było 🥺 i oczywiście w każdym cyklu sprawdzam, kiedy się urodzi (obecnie +/- 7 czerwca) oraz mam zaplanowane kiedy i w jaki sposób (za każdym razem inny) poinformuję męża i resztę zainteresowanych… 🔫💀

Do góry