reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dwie macice? No to dlaczemu nie może być tak że też są 2 owulacje i potem dwa bąble mieszkające w osobnych domkach? Bez sensu że natura tego nie ogarnęła jak już dała dwie macice....

Bo jedna macica jest upośledzona😅 ogólnie to ciekawy przypadek. Podobno lekarze, którzy robili operacje nie widzieli takiej pojebanej sytuacji i w sumie nie wiele o tym piszą 😅😂

Mam nadzieję, że to tylko pokazuje jak różne są nasze organizmy i,że u @DobreMyśli wszystko będzie w porządku 😊 Oby u mnie ten progesteron 47 przy becie 16 też nie był jakimś złym prorokiem
A ja na poziomie 19 - 16 właśnie, wiec nie ma reguły, że musi być za niski. Tyle ze jak się dowiedziałam w 8 tygodniu (dzięki poradnio leczenia niepłodności za tak szybkie wyniki XD) startowałam z niecałej 10.

reklama
Ja przygarnę dziecko kiedykolwiek 😍😍😍😍 w moje urodziny albo w święta, niech kradnie wszystkie imprezy byle tylko było 🥺 i oczywiście w każdym cyklu sprawdzam, kiedy się urodzi (obecnie +/- 7 czerwca) oraz mam zaplanowane kiedy i w jaki sposób (za każdym razem inny) poinformuję męża i resztę zainteresowanych… 🔫💀
Dla mnie też nie ma znaczenia miesiąc porodu, mąż tylko wymyśla "oby nie zimą", ale nie umie wytłumaczyć dlaczego 😆
A tak z przymrużeniem oka, też teraz sprawdziłam kiedy bym rodziła i wypada 16.06. Ładna data :) trzy dni przed urodzinami mojej mamy, 5 dni przed urodzinami teściowej (niech ma, wczoraj mi dala trzy worki mrożonych grzybów😆)
U mnie w najbliższej rodzinie (mąż, rodzice, dziadkowie, rodzeństwo) od kwietnia do września przynajmniej raz w miesiącu jemy tort urodzinowy 😅 akurat dziś ostatnie świętowanie, urodziny babci.
A pro po znaków zodiaku to.... Mój brat jest zodiakalnym rakiem i pomijając to, że jest lekkoduchem, nad którym trzeba panować żeby nie zapomniał o różnych sprawach to .... jest optymistą i lżej mu się żyje niż takiemu nerwowemu baranowi jak mi 🤣 on mówi "jakoś to będzie" i idzie spać a ja same czarne scenariusze i ataki paniki w nocy 🙄
Byki też są fajne, ale byki to maj....więc obyśmy wszystkie urodziły bliźnięta i raki!!!💗

Do góry