reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wczesniaki ur,36 tydzień

reklama
mój niuniek jest już prawie 2 tygodnie w domku a ja dalej napatrzec sie niemoge :-):-) , łaże jak ząbi bo zamiast spać potrafie pół nocy przesiedzieć przy łóżeczku i sie gapić :tak::tak: a niuniek jest grzeczniutki śpi i je , czasem pogapi sie na świat , coś zamamrocze , pouśmiecha sie i dalej śpi.
Szkoda tylko że mleczarnia ogłosiła upadłość i musimy sie karmić bebikiem :confused:.
a to niuniek ,..

Załączniki

• m 024.jpg
    m 024.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 402
Ja moje dziewczynki od urodzenia karmiłam mieszanie:tak::tak::tak:Chyba tylko od drugiego do czwartego miesiaca byly na samej piersi:-):tak:

mój niuniek jest już prawie 2 tygodnie w domku a ja dalej napatrzec sie niemoge :-):-) , łaże jak ząbi bo zamiast spać potrafie pół nocy przesiedzieć przy łóżeczku i sie gapić :tak::tak: a niuniek jest grzeczniutki śpi i je , czasem pogapi sie na świat , coś zamamrocze , pouśmiecha sie i dalej śpi.
Szkoda tylko że mleczarnia ogłosiła upadłość i musimy sie karmić bebikiem :confused:.
a to niuniek ,..
Skądś to znam:-D Śliczny jest:tak::tak:
Fajnie że grzeczny -ja tez nie narzekałam ani kolek ani nic:-)Tylko tak dalej

wcześniaczki są kochane też jestem mamą wcześniaka z 35 tygodnia urodził sie 9 tygodni temu miał 3320 i 55 cm a co by było gdyby urodził się o czasie :) maluszek był tydzień na wcześniczkach w inkubatorku i 3 dni dodatkowo pod lampami nagrzewany dzis ma 5300 i rosnie jak na drożdżach

śliczne to twoje maleństwo

Andzia111 ślicznego masz synusia! :-) I nie dziwie Ci się że napatrzeć się nie możesz, bo sama tak miałam :-D
Żabka pogratulować takiego dużego dzidziusia :-) I jak ładnie przybiera! Moja córcia taką wagę - 5300, miała na początku czwartego miesiąca:-D

czesc dziewczyny!!!

ja tez jestem mama wczesniaczka , Oliwcia urodzila sie w 36 tyg i 5 dni, dzis ma 6 i pol tyg ,dostala 9p,apgar,nie mialam zadnych problemow ,jest bardzo grzeczna, ale mam jedno pyt do was , bo nie wiem czy mam sie martwic,czy czy jeszcze nie,
ona sie jesczze swiadomie nie usmiecha, moj synus usmiechal sie po miesiacu swiadomie i nie wiem czy tak ma byc?? pielegniarka srodowiskowa powiedziala ze moze zaczac wszystko o te 3 i pol tyg pozniej,ale jak bylo u was????????prosze odpiszcie mi, bo sie martwie
dziekuje

reklama
Mamo Bartusia mi też powiedziano że Julcia może pewne rzeczy robić z opóźnieniem tych 3 tygodni. Ale uśmiechnęła się świadomie jak miała równo miesiąc. Ale Marcinek miał 6 tyg i dopiero wtedy próbował się uśmiechać. Nie martw się zobaczysz ze za chwilkę Oliwka Cię zaskoczy cudnym, bezzębnym uśmiechem :-)

Do góry