reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wczesniaki ur,36 tydzień

reklama
och dziewczyny wczoraj wygłaskałam mojego niunieczka , pielęgniarka otworzyła mi inkubatorek i miziałam go przez godzine po tych rączkach malutkich , po brzuszku i nóziach , a on był taki spokojniutki . A w nocy spać niemogłam z tego wrażenia , dziś zawiozłam mu już mleczko a popołudniu pojade z nim pogadać , może znów pozwolą mi go wymiziać?

a dziś usłyszałam cudowne wieści , mój niunieczek jest już zdrowy , infekcja zarzegnana jeszcze tylko obserwacja i na sobote do domciu.
ALEŻ JESTEM DZIŚ SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A MIZIANIE OCZYWIŚĆIE TEŻ BYŁO /!:tak::tak::tak:

a dziś usłyszałam cudowne wieści , mój niunieczek jest już zdrowy , infekcja zarzegnana jeszcze tylko obserwacja i na sobote do domciu.
ALEŻ JESTEM DZIŚ SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A MIZIANIE OCZYWIŚĆIE TEŻ BYŁO /!:tak::tak::tak:
GRATULUJE:tak:
Buziaczki dla dzielnego i silnego Oskarka:-):tak:

Andzia111 to rewelacyjne wiadomości!!! :-):-):-) Super że już po wszystkim i będziesz mogła zabrać swoje słoneczko do domku i będziecie się tam razem miziać w nieskończoność :-D:-):-):-)
Cieszę się razem z Tobą :-):-):-):rofl2:

dzięki dziewczyny , dobre słowo dużo znaczy :tak::tak::tak::tak::tak:
Sprzątam teraz jak warjatka wszystko pokolei by maluszek miał wszystko czyściuteńkie:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry