reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesniaki ur,36 tydzień

Dziękuję za miłe przyjęcie ;-)

Problemów ze zdrówkiem nie mamy żadnych, zostaliśmy po 3 dniach wypisani do domku. Jedynym problemem był niski poziom glukozy po urodzeniu, ale została dokarmiona i po godzinie wszystko wróciło do normy. No i przez pierwsze dwa dni nie zbyt chciała jeść z piersi, ale szybciutko się nauczyła i teraz już pięknie ciągnie.

A oto moja Ania :-)

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie ;-)

Problemów ze zdrówkiem nie mamy żadnych, zostaliśmy po 3 dniach wypisani do domku. Jedynym problemem był niski poziom glukozy po urodzeniu, ale została dokarmiona i po godzinie wszystko wróciło do normy. No i przez pierwsze dwa dni nie zbyt chciała jeść z piersi, ale szybciutko się nauczyła i teraz już pięknie ciągnie.

A oto moja Ania :-)
Sliczna dziewczynka:tak::tak::tak:

Dziękuję bardzo :-)

Pierwsze dni w domu zaliczam do bardzo udanych ;-)
Tylko czasami mam problem z karmieniem, bo mała mi zaraz przy cycu zasypia i bardzo ciężko ją dobudzić, a później budzi się po kilkunastu minutach i tak w kółko dopóki się nie naje. :zawstydzona/y:

Witam Was,
świetna kombinacje, jedno dziecko ze stycznie a drugie jeszcze w tym samym roku. Powodzenia życzę i cierpliwości. Oby przypadłości "wcześniacze" Was nie dotyczyły :)

A poza tym nie wiem czy i kiedy będę jeszcze na forum, więc zdrowych i pogodnych Świąt Wam wszystkim życzę. Dużo ciepełka i spełnienia marzeń (nawet tych najskrytszych).

Pozdrowienia dla wszystkich mam i maluszków.

Byłam z moją myszką w piątek na szczepieniu (świnka, odra, różyczka) i taki mały bilans roczniaka miała. Wzrost 77 cm, waga 8750g.
Maja ostatnio bardzo mi urosła i z tego cieszę się ogromnie :-)
Życzę Wam wszystkim żeby dzieciaczki zdrowo się rozwijały :tak::-)

reklama
Do góry