reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wczesniaki ur,36 tydzień

Dziękuję za miłe przyjęcie ;-)

Problemów ze zdrówkiem nie mamy żadnych, zostaliśmy po 3 dniach wypisani do domku. Jedynym problemem był niski poziom glukozy po urodzeniu, ale została dokarmiona i po godzinie wszystko wróciło do normy. No i przez pierwsze dwa dni nie zbyt chciała jeść z piersi, ale szybciutko się nauczyła i teraz już pięknie ciągnie.

A oto moja Ania :-)

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie ;-)

Problemów ze zdrówkiem nie mamy żadnych, zostaliśmy po 3 dniach wypisani do domku. Jedynym problemem był niski poziom glukozy po urodzeniu, ale została dokarmiona i po godzinie wszystko wróciło do normy. No i przez pierwsze dwa dni nie zbyt chciała jeść z piersi, ale szybciutko się nauczyła i teraz już pięknie ciągnie.

A oto moja Ania :-)
Sliczna dziewczynka:tak::tak::tak:

Dziękuję bardzo :-)

Pierwsze dni w domu zaliczam do bardzo udanych ;-)
Tylko czasami mam problem z karmieniem, bo mała mi zaraz przy cycu zasypia i bardzo ciężko ją dobudzić, a później budzi się po kilkunastu minutach i tak w kółko dopóki się nie naje. :zawstydzona/y:

Witam Was,
świetna kombinacje, jedno dziecko ze stycznie a drugie jeszcze w tym samym roku. Powodzenia życzę i cierpliwości. Oby przypadłości "wcześniacze" Was nie dotyczyły :)

A poza tym nie wiem czy i kiedy będę jeszcze na forum, więc zdrowych i pogodnych Świąt Wam wszystkim życzę. Dużo ciepełka i spełnienia marzeń (nawet tych najskrytszych).

Pozdrowienia dla wszystkich mam i maluszków.

Byłam z moją myszką w piątek na szczepieniu (świnka, odra, różyczka) i taki mały bilans roczniaka miała. Wzrost 77 cm, waga 8750g.
Maja ostatnio bardzo mi urosła i z tego cieszę się ogromnie :-)
Życzę Wam wszystkim żeby dzieciaczki zdrowo się rozwijały :tak::-)

reklama
Do góry