reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wczasy z niemowlakiem

My się chyba jednak wybierzemy do Szwajcarii :tak: Zrobiłam rozliczenie PITów i powinna wpłynąć nam dodatkowa spora kaska :-D:-D:-D

reklama
Fajnie wam!
Mam nadzieje ze my też się gdzieś w tym roku wybierzemy bo siedzimy w domu jak kołki!:crazy:
Ehhh tak to jest jak wiecznie brak kasy a mój małż najwięcej pracy z końmi ma latem bo co chwilę zawody i nie można przerwać treningu.:dry:

Zawze można się gdzieś jeszcze wybrać zaraz po sezonie. W tym roku też będziecie mieć agrowczasowiczów?

A moi rodzice rozważają wyjazd nad morze pociągiem z Emilką w sierpniu. :szok:
Bo ja będę z Dzidzią, Andrzej w pracy, więc chcą nam pomóc. Sama nie wiem, choć w sumie........

Wow. Lorien to faktycznie miałabyś sporą pomoc. Na pewno łatwiej ci będzie ten pierwszy moment bez Emi, choć pewnie bęziesz bardzo za nią tęsknić.

Zawze można się gdzieś jeszcze wybrać zaraz po sezonie. W tym roku też będziecie mieć agrowczasowiczów?

Na pewno będziemy przyjmować gości:tak: Czeka nas ocieplenie i otynkowanie domu jesienią a turyści to dobre źródło dodatkowego dochodu. Chociaż płacimy za to brakiem intymności i prywatności w domu bo jak by na to nie patrzeć to ciągle ktoś obcy po domu mi chodzi i nie mogę sie czuć w nim swobodnie:no: Najfajniejsze są rodzinki w naszym wieku z małymi dziećmi bo w dzień dzieciaki rozrabiają a jak zasną to my z ich rodzicami "rozrabiamy" drinkujemy i grillujemy:tak: Z jedną rodzinką cały czas utrzymujemy kontakt.

Tylko że sezon zawodów kończy się pod koniec października i jest już bardzo zimno:-( A na pewno nie stać nas na wakacje za granicą. Ehhh muszę przeforsować chociaż parę dni nad morzem :tak:

reklama
Elma pare dni poza sezonem tez bardzo dobrze robi:tak:
my nadal bez planow i narazie jeszcze sobie poczekamy bo watpie czy uda sie cos odlozyc do wakacji:dry:

Do góry