reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wczasy z niemowlakiem

Odświeżam wątek, bo muszę już zaplanować urlop.

Mamy dwa plany:
1. jechać do mojego kuzyna do Bazylei albo
2. spędzić urlop w Wiśle.
Wybór zależy przede wszystkim od kasy, ale jak rozliczę podatek za 2008 r. to będę wiedziała na co nas stać :tak:;-):-D

Tika, wiem, że Wisła jest rzut beretem od ciebie. Możesz mi coś polecić do zwiedzania i spędzania czasu z Witkiem? Chcielibyśmy też trochę pochodzić po górach, ale nie wiem gdzie można się wybrać z dwulatkiem. Mały nie przejdzie zbyt dużo na nogach, a nie wiem czy jest jakiś szlak, na który można wjechać z wózkiem. Jesteś w stanie mi pomóc?

reklama
Monika myślałam , że pomyliłam wątek :-D:-D:-D:-D:-D:-D doznałam lekkiego szoku myślałam ze jestem na styczniówkach 2009:-D:-D:-D:-D

Monia w Ustroniu niedaleko Wisły jest ciekawe miejsce. To góra z różnymi atrakcjami, gdzie można wyjechać autem i chodzić z wózkiem, zjeść obiad, wypić piwko i odpocząć, albo zwiedzić park linowy. To Równica, tam poznaliśmy się (bliżej :-p) z M. na pewnym festiwalu :-)
poniżej Równicy jest park leśnych niespodzianek i mnóstwo zwierzątek;-)

Monia a gdzie jest Bayleia??

my jeszcze planow nie mamy, nie wiem co bedziemy robic na wakacje.
Bardzo chcialabym odwiedzic Kraków, Trójmiasto, Kołobrzeg o ile rodzice jeszcze nie sprzedadza domu i jakies palemki tez by sie przydaly na tydzien:-)

Ja chciałam też do trójmiasta :baffled: ale niestety zostałam przegłosowana i jedziemy do Zakopanego:dry: nie mam pojęcia co ja tam będę robić :dry::angry:

no co ty Tynka, nie lubisz Zakopanego? ja uwielbiam tą wioskę :-D. w zesłym roku byliśmy tam 2 razy.
polecma tam piękne jeziorko po dorsze jak się idzie z zakopca do kolejki na kasprowy. jest tam też chata bacy w której wędzi oscypki i możńa se na meijscu taki świeżutki zjesc :-). albo wypić jeszcze ciepłe owcze mleko:baffled:
jak Fi ljeszcze był tylko w planach, to chodizliśmy po górach sobie. najpier giewont, później sarnia skała, później kasprowy.
jak dla mnie rewelacja,
no i zawsze pozostają krupówki:-D

Martuchaa, według mojej mapy, Bazylea jest w Szwajcarii :-)

ja nie wiem jak u nas w tym roku z wakacjami. zalezy od kasy oczywiscie. ale zakładając, ze bedzie kasa, to mam dwie opcje:
1. Włochy, najlepiej Elba - lecimy wszyscy, czyli z Filem
2. Maroko - tylko ja z małżem.

wniosek: chce mi się na Elbe, ale bez Fila:nerd:

Ela dla mnie mogłoby nie istnieć nic innego poza plaża i morzem .cały dzień mogę tam leżeć:tak:

reklama
Ja chciałam też do trójmiasta :baffled: ale niestety zostałam przegłosowana i jedziemy do Zakopanego:dry: nie mam pojęcia co ja tam będę robić :dry::angry:
o ja bym na pewno wiedziała, tam zawsze jest co robić!

A ja na wakacje wybieram się na porodówkę, ot co. Czy ktoś mnie przebije ;-):-):rofl2::-p

Do góry