reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wczasy z niemowlakiem

Jak najbardziej popieram :tak: ... mądre, rozsądne i dojrzałe podejście :tak:

Bardzo mądre :-D:-D:-D:-D

Abejka ja niestety się nie piszę bo wlaśnie w tym terminie wyjeżdżamy w Bory Tucholskie. Ale oferta pewnie jest ciekawa. Zresztą dla nas to strasznie daleko :-( Ale jestem ciekawa jak tam wam się będzie podobało. Może skorzystam z twojego doświadczenia w przyszłym roku.
My tak w ogóle to chcielibyśmy pojechać na urlop w Bieszczady, ale jechać z Witkiem taki kawał drogi to trochę za dużo (praktycznie przejechać byśmy musieli prawie całą Polskę po przekątnej). Może za rok się nam uda wypad w tamte strony.

reklama
Moniś nie strasz mnie bo ja tak właśnie mam zamiar z Filipem jechać przez całą Polskę po przekątnej - w dodatku pociągiem:zawstydzona/y:

Fogia nie martw się-napewno dacie radę:tak:mój od zeszłych wakacji ciągle w podróży a w pociągu jeszcze lepiej bo nie musi siedzieć przypięty do fotelika.wyposażysz sie w zabawki,pewnie beda inne dzieci wiec nie bedzie źle;-)

Fogia dużo zależy od dziecka jak znosi podróż. Mój z podróżą ogólnie nie ma problemów, ale hałas niestety działa na niego straszliwie. My pociągiem byśmy nie mogli jechać, bo młody by nawet oka nie zmróżył, nawet z ogromnego zmęczenia. Jego turkot pociągu doprowadzałby do szału. A zresztą jest takim ciekawskim dzieckiem, że nawet w autobusie nie śpi tylko patrzy przez szybkę.

Monika uwierz mi że zaśnie jak się wymęczy :tak:;-) ja do Bydgoszczy na ogół jeździłam 4 h i panny zawsze spały a Emila większa i głodna wrażeń:sorry2: poza tym faktycznie towarzystwo innych dzieci robi swoje ;-)

mój Filip Elu ma tak samo. Różnie to z nim bywa. Pociągiem będziemy jechali w nocy. Wyjedziemy ok. 21 i będziemy na miejscu rano ok. 6. Jeżeli chodzi o dzieci to będą ale starsze, jak to na koloniach. Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie spał. Jak jedziemy samochodem, a jest zmęczony to zasypia bez problemu i nie przeszkadza mu nawet głośna rozmowa. Uch, cieszę się na ten wyjazd ale i obaw mam sporo.

reklama
Fogia, jasne że będzie spał, tylko TOBIE będize mało wygodnie:sorry2:, bo wózka raczej nie bedzie gdzie postawic. jedziesz sama z Filipkiem? może wykup dla niego miejsce?? zawsze będzie luźniej

Do góry