reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wczasy z niemowlakiem

Widzę, Martucha, że podjęlaś już ostatecznie decyzję o waszej przyszłości. A co na to tatuś Nikusia?

reklama
Ja natomiast widzę jaki w Marcie jest spokój. Ja na początku byłam przepełniona samymi złymi emocjami, i zanim stałam się taka jka Martcuha trochę czasu upłynęło.

dziewczyny to nie ja podjęłam tą decyzje, chyba podjęliśmy ją oboje sama nie wiem czemu tak wyszło i sie popsuło no ale to już inna historia...

zywa moja sytuacja była troche inna, ja mimo wszystko też miałam w sobie pełno złości ale bardziej na siebie i na życie że tak mnie potraktowało(na niego swoją droga:sorry2:)

Wiesz Martuchaa bardzo dobrze, że będziecie żyli w zgodzie osobno niż w nienawiści razem. Takie jest moje zdanie.

Mimo wszystko szkoda Martucha ze wam sie nie udalo. Ale jestes mloda znajdziesz sobie lepszego ktory bedzie myslal bardziej o tobie i dziecku niz o kasie.:tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny, a teraz całkiem na poważnie... szukamy z mężem chętnych na wspólny wyjazd na waka je z maluchami. Wybieramy się na Słowacje, generalnie na tydzien - od soboty do soboty - 28.05-05.07 w okolice Liptowa.
Mam na oku kilkanascie kwater w których ceny wahają się w granicach 250-400 SKK za osobę za noc (max 45 PLN), a wiadomo, ze im więcej osob - tym taniej :-)
zastanówcie się - chętnym podeślę linki

ps. dziecko bez osobnego łozka oczywiscie bezpłatnie

reklama
Do góry