reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wczasy z niemowlakiem

My mamy plany, jedziemy z Wami, kto się przyłącza? Antosiek Emilka i Hania, czyż mozna się nudzić?:rofl2::-p

To my się dopisujemy do listy chętnych na wspólną wyprawę :tak::-D:rofl2:

Ja mam trzy tygodnie urlopu zaraz na początku lipca :-D I zero planów na spędzenie wolnego. Chcielibyśmy gdzieś pojechać, ale gdzie? Oto jest pytanie ;-)

reklama
Zbliżają się wakacje .... gdzie jedziecie z dzieciakami ? znacie może jakieś fajne miejsca warte polecenia ?
Ja osobiście wybrałabym się gdzieś na pełne morze

A ja właśnie dzisiaj dowiedziałam się, że jadę z Fifim nad morze do Niechorza!!!!!!! jestem przeszczęśliwa ale i pełna obaw ponieważ jedziemy z koloniami. Kiedyś przed ciążą często jeździłam jako opiekun na kolonie strażackie. W tym roku mój tato będzie komendantem na takich koloniach i zabiera mnie i Filipka jako przyczepkę. Dużo plusów ma taki wyjazd, przede wszystkim zapłacę mniej niż gdybym miała jechać sama. Niestety ma też dużo minusów. Przede wszystkim 90 dzieci, nocowanie w domkach, jazda nocą pociągiem. Obawiam się jak to wszystko wyjdzie, jak Filip to wszystko zaakceptuje ale nie mogłam się niezgodzić. Rozumiesz mnie MariaOla?

My nic narazie nie wiemy, chciałabym nad morze, ale nie wiem, czy się uda. Do Dziwnowa

My z Julka do Tunezji, ale dopiero w II połowie września:crazy:. w zeszłym roku byłam w Gdyni, waruneczki były bardzo fajne, najlepiej dla dwóch rodzin tylko troche daleko do plaży, ale jakby ktoś chciał to chyba mam jeszcze namiary

My jedziemy z Zuzą na Słowację. Tym razem w Tatry Niżne, w okolice Liptowa i Liptowskiego Mikulasza. Są góry, baseny termalne, jaskinie itd :-) Własnie jestem w trakcie szukania kwater. Koszt to zazwyczaj ok 250-350 SK czyli od 28 do 40 zł. Nie wiem na jak długo, pewnie ok 10 dni. Potem wracamy do domu, robimy pranie i ruszamy na północ. Napewno na kilka dni do Gdanska no o potem na tydzien na Kaszuby (ojciec chrzestny Zuzki ma tam chałupke nad samym jeziorem w miejscowości Borucino).
Chcielismy z Marcinem jeszcze potem skoczyc we dwojke gdzies w tropiki, ale to zalezy ile nam zostanie czasu i kasy no i jakie beda oferty last minute :-)

reklama
Abeja, my też sie zastanawiamy nad Słowacją, można sobie wypocząć i poużywać za naprawdę małe pieniądze:tak:. Tylko jeszcze sie nie rozglądałam za niczym konkretnym:baffled:.

Do góry